Azonnal elérhető lesz a Borderlands 3 next-gen frissítése

Az új konzolok megjelenése napján már jön is a patch.

Azonnal elérhető lesz a Borderlands 3 next-gen frissítése

A Borderlands 3 is azon játékok közé tartozik majd, melyek frissítést kapnak Xbox Series S|X-re és PS5-re, így natívan futnak majd a konzolon mindenféle új lehetőséggel. Ráadásul ezért még pénzt sem kérnek, hanem minden jelenlegi tulajdonos ingyenesen frissíthet majd.

Ahogy a Gearbox vezetője, Randy Pitchford elárulta, a kiadó 2K Games végig támogatta a döntést, hogy ingyenesen frissíteni lehessen a játékot.

De mire lehet számítani? Nos, mindenképpen még szebb effektusokra és textúrákra, tehát alapvetően gazdagabb látványvilágra. Ami talán azonban ennél is fontosabb, hogy a Borderlands 3 natív 4K-ban fut majd Xbox Series X-en és PS5-ön, remélhetőleg stabil 60fps-sel.

Szintén örömteli hír, hogy a next-gen gépeken lehetőségünk lesz három- vagy négyfelé osztott képernyőn tolni a kanapés kooperatívot, aminek 4K-s felbontásban, nagyobb méretű tévével már ténylegesen lehet is értelme.

Ezen kívül kétfős osztott képernyőnél a horizontális elválasztás mellett választható lesz a vertikális képelválasztási is, ráadásul ez egy patch segítségével bekerül az Xbox One-os és PS4-es verziókba is.

A Gearbox megerősítette, hogy minden mentés és és extra tartalom átvihető lesz az új konzolokra, azonban csak az adott konzolcsaládon belül. Ha tehát PS4-ről Xbox Series X-re váltanánk, akkor így jártunk, kezdhetjük elölről a játékot. A next-gen frissítés a konzolok megjelenésének napján elérhető lesz az új gépeken.

Randy Pitchford egyébként nagyon elismerően beszélt az új konzolokról: "Szerintem a vásárlók közül még kevesen értik, hogy milyen hatalmas különbséget jelent, hogy mindkét platform ilyen nagy sávszélességgel rendelkezik a háttértárakat illetően. Egyszerűen hihetetlen. Ez a fajta előrelépés, amit a PS5 és az Xbox Series X hoz, szerintem a legnagyobb előrelépés a konzolok történetében. És ebbe beleértem a 2D-ről 3D-re váltást is. Ez teljes mértékben meg fogja változtatni, ahogy a játékokra gondolunk" - nyilatkozta,

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap