Az Intel szerint félkész állapotban jelenik meg a Win 8

Az Intel első embere szűkebb körben, alkalmazottak előtt ismertette a Windows 8-cal kapcsolatos véleményét.

Az Intel szerint félkész állapotban jelenik meg a Win 8

Az Intel elnök-vezérigazgatója, Paul Otellini érdekes megjegyzéseket tett a Windows 8-cal kapcsolatban, igaz, véleményéről csak egy szűkebb kör előtt számolt be, ám a beszéd valahogy kiszivárgott. Az érdekes kijelentések egy Tajpejben tartott céges rendezvényen hagyták el Paul Otellini száját, szavait pedig egy, a „közönség” soraiban helyet foglaló meghívott adta tovább a Bloomberg munkatársainak.

Paul Otellini az alkalmazottak előtt Tajvanon azt mondta, hogy a Microsoft Windows 8-as operációs rendszere még azelőtt jelenik majd meg, hogy teljes mértékben készen lenne. Szerinte a szoftvert még mindig fejleszteni kell.

Persze a fentiek ellenére Paul Otellini egy percig sem tartja rossz ötletnek a Windows 8 piacra dobását, sőt, éppen ellenkezőleg: szerinte jó lépés a Microsoft-tól, hogy kiadja a Windows 8-at, mielőtt az teljesen készen lenne, hisz kiadás után is fejlesztheti az új operációs rendszert.

Röviden tehát úgy tűnik, hogy a Windows 8 nincs olyan állapotban, amilyenben az Intel látni szeretné, de a chipgyártó mégis azzal ért egyet, hogy az új operációs rendszer inkább előbb kerüljön forgalomba, mint sem utóbb. Ennek valószínűleg részben az is az oka, hogy a Windows 8 ösztönzi az Intel alapú táblák fejlesztését.

Utóbbiakból, azaz Intel alapú táblákból több cég is kínál majd különböző modelleket – többek között az ASUS, a Dell és a Lenovo kínálatában is lesznek ilyen megoldások.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward