Apró, HTPC-nek is jó gép a Lenovotól

A Lenovo most bemutatott aprócska asztali gépe, a Q700 megfelelő alternatívát kínál a nettopok és a teljes felszereltségű HTPC-k között.

Apró, HTPC-nek is jó gép a Lenovotól

A Lenovo most bemutatott aprócska asztali gépe, a Q700 megfelelő alternatívát kínál a nettopok és a teljes felszereltségű HTPC-k között.

A leginkább nettop PC-kre hasonlító Lenovo Q700 meglepő specifikációval rendelkezik kis mérete ellenére is. A legolcsóbb alapmodellbe egy 2,5 GHz-es órajelű, kétmagos Pentium E5200 került 4 GB-nyi DDR2-memóriával, integrált Intel X4500 grafikus vezérlővel és Intel G43 Express lapkakészlettel. A tárolásról egy 320 GB-os kapacitású, 7200-as percenkénti fordulatszámú merevlemez gondoskodik, az optikai lemezek fogadására pedig egy DVD-író is került a gépezetbe. Egy éves garanciával, és 64-bites Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel 499 dollárba kerül a Q700 alapmodell a Lenovo oldaláról. Extraként, persze nem ingyen vásárolhatunk még 1 vagy 2 év garanciát is a gép mellé.

Két másik modellt is kínál a Lenovo, melyek gyakorlatilag csak a merevlemezben különbözik az alaptól: az egyikbe egy 500-as, a másikba pedig egy 640 GB-os HDD került. Mindkét változatban van összesen 8 darab USB 2.0-port, eSATA-bemenet, Ethernet-interfész, WiFi-csatoló, FireWire 400-port, HDMI-kimenet, TV-tuner, Realtek hangkártya és még számos további szolgáltatás, például a Lenovo Rescue System, ami egy gombnyomással képes vírus-ellenőrzést végrehajtani a gépem, illetve helyreállítani az adatokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward