Antec Striker – Amikor a videokártya a ház előlapja mögé kerül

Az edzett üveget, alumíniumot és SPCC acélt használó ház egy igazán rendhagyó jelenség, ehhez mérten ára sem éppen szerény.

Antec Striker – Amikor a videokártya a ház előlapja mögé kerül

Az Antec egy rendhagyó számítógépházat dobott piacra, ami a CES 2019 idején már megcsodálható volt. A Striker névre keresztelt újdonság lényegében egy nyílt légtérrel rendelkező megoldás, amely számos edzett üvegpanellel rendelkezik: nem csak a két oldallapot, de az előlap egy részét is ilyen borítással látták el. A 420 milliméter magas, 210 milliméter széles és 410 milliméter hosszú ház különlegessége, hogy egy PCIe Riser kábel segítségével a ház előlapja mögé, ventilátorokkal kifelé pozícionálták benne a videokártya bővítőhelyét, így a 4 milliméteres edzett üvegpanelen keresztül bármikor megcsodálhatjuk az adott modellt.

Galéria megnyitása

Maga a ház CNC forgácsolással készült, méghozzá alumínium és SPCC acél felhasználásával, a tápegység pedig a ház alján kapott helyet, természetesen némi fedlap mögött, így a kábelspagettit könnyedén el lehet rejteni a kíváncsi szemek elől. A fehér borítást igény szerint akár egyedi festéssel is el lehet látni, amennyiben szükséges.

Galéria megnyitása

Az Antec Striker előlapi portjai között két darab USB 3.0 Type-A, illetve egy USB 3.1 Type-C csatlakozó található, természetesen a szokásos audió portok társaságában. Belül kettő darab 2,5 hüvelykes bővítőhely várja az adattárolókat, kábelmenedzsment céljára pedig 45 milliméternyi helyet lehet igénybe venni a szerelőablakkal is ellátott alaplaptálca mögött. A házban csak Mini-ITX formátumú alaplap számára van hely, processzorhűtőből azonban akár 160 milliméter magas, bővítőkártyából pedig akár 330 milliméter hosszú példány is elfér. Ha a bővítőkártya az előlap mögé kerül, akkor 320 milliméteres hosszúság, 150 milliméteres szélesség és 60 milliméteres magasság a limit.

Galéria megnyitása

A nyitott légterű ház hátulján és oldalán maximum 2-2 darab 120 milliméteres ventilátor fér el. A tervezők természetesen a folyadékhűtő szettekre is gondoltak, így a ház hátulján és oldalán egy-egy 240 milliméteres hőleadó radiátor fér el – oldalt csak maximum 40 milliméter vastag megoldásban gondolkodhatunk.

A 7,47 kilogrammos számítógépház egy év jótállással kerül az üzletek polcaira, listaára 249,99 dollár, azaz kissé borsos.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap