Antec Nineteen Hundred: hatalmas PC ház, rengeteg hellyel

Masszív acélváz, dupla rétegű oldallapok, két tápegység hely és összesen 17 bővítőhely jellemzi az Antec újdonságát.

Antec Nineteen Hundred: hatalmas PC ház, rengeteg hellyel

Az Antec a játékosoknak és a nagyteljesítményű asztali számítógépek építőinek kedveskedik legfrissebb termékével, amely a Nineteen Hundred nevet viseli. A friss jövevény abszolút nem kispályás, ugyanis rendkívül masszív felépítéssel rendelkezik és rengeteg bővítőhelyet kínál.

A torony formátumú Nineteen Hundred méretei meglehetősen impozánsak, ugyanis az új számítógépház 223,6 milliméter széles, 696 milliméter magas és 555 milliméter mély. A minimalistának tekinthető, letisztult dizájnnal érkező számítógépház kétféle kivitelben kerül a boltok polcaira: az egyiknél az előlapi szellőző, a rögzítő keretek gumibetétei és a PCI slotok takarólemezei pirosban (0761345-15991-3), a másiknál pedig zöldben (0761345-15990-6) pompáznak.

Az Antec újdonsága SECC acélvázra épül és kétrétegű oldallapokat alkalmaz annak érdekében, hogy a zaj nagy része házon belül maradhasson. A termék belsejében egy szerelőablakkal ellátott alaplaptálca lapul, ami SSI CEB, E-ATX, ATX, Micro ATX, illetve Mini-ITX formátumú alaplapokat fogad. A tálca szélein természetesen gumiborítással ellátott kivágások is jelen vannak, amelyek a kábelek hatékony, esztétikus elrendezését segítik. Bővítőhelyek tekintetében igen jó a helyzet, ugyanis a házban 17 darab meghajtó fér el. Az 5,25 colos példányokat három darab, a 3,5 colosakat 12 darab, a 2,5 colosakat pedig 2 darab bővítőhely várja. Az 5,25 colos és 3,5 colos bővítőhelyek szerszámmentesen szerelhetőek, sőt, utóbbiak még rezgéselnyelő gumialátéteket is alkalmaznak.

A 9 PCI slottal ellátott számítógépházban a videokártyák számára 330 milliméternyi, a processzorhűtő számára pedig 175 milliméternyi hely áll rendelkezésre, azaz a helykínálatra abszolút nem lehet panasz.

A lehető legjobb szellőzésről 6 darab 120 milliméteres átmérőjű, FDB csapágyazással ellátott ventilátor gondoskodik: három légkeverő a ház előlapja mögött, kettő a ház tetején, egy pedig a ház hátulján teljesít szolgálatot. Igény esetén további két darab 120 milliméteres átmérőjű ventilátor is elhelyezhető a rendszerben, így a processzor és a videokártya hűtője még több friss levegőhöz juthat.

Tápegységből nem csak egy, hanem akár kettő is helyet kaphat a házban – mindkettő a ház hátulján, alul, egymás felett lelhet helyet. A hátlapról persze a szokásos furatok sem hiányoznak, amelyek a külső hőleadó radiátor csöveinek kivezetését teszik egyszerűbbé.

Előlapi portok tekintetében ezúttal a szokásos fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet mellett két USB 3.0-s és négy USB 2.0-s port áll rendelkezésre. Az Antec Nineteen Hundred hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A hatalmas újdonság ára 284 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward