A Wargamingnél a Total Annihiliation és a Master of Orion

A World of Tanks-ot fejlesztő Wargaming.net megvásárolta a Total Annihilation és a Master of Orion franchise-okat az Ataritól.

A Wargamingnél a Total Annihiliation és a Master of Orion

A World of Tanks-ot fejlesztő Wargaming.net megvásárolta a Total Annihilation és a Master of Orion franchise-okat az Ataritól. Mindkettőt a múlt havi Atari IP aukción szerezték be, midőn a letűnt korok nagy titánja örök nyugalomra szenderült... Túl sok? Szerintem is, de hagyjuk meg, kell egy kis dráma. :)

A Total Annihilation-re még pályázott a Monday Night Combatot fejlesztő Über Entertainment, míg a Master of Orionra a Stardock mozdult rá. Azért a Stardock sem ment haza üres kézzel, ők a Star Controlt gyűjtötték be.

A Develop információi szerint a Wargaming feje, Victor Kislyi azt nyilatkozta egy sajtótájékoztatón Minszkben, hogy mindkét frachise-ot egy új AAA kategóriás címmel szeretnék bővíteni, mögöttük a Wargaming erejével.

A legendás Master of Orion 2
A legendás Master of Orion 2

"A Total Annihilation és a Master of Orion klasszikus stratégiai játékok. Bár még korai, hogy részleteket fedjünk fel, készek vagyunk arra, hogy új életet leheljünk ezekbe a játékokba, hisz többségünk ezeken nőtt fel. Pontosan ezt fogjuk előtérbe helyezni fejlesztésnél."

A Wargamingnél egészen biztosan jó kezekben lesz a TA, mivel nem olyan rég felvásárolták a Gas Powered Games-t, akinek a feje nem más mint Chris Taylor, a TA alkotója... A Master of Orion 1993 egyik nagy sikere, a körökre osztott sci-fi stratégiai játékot még a MicroProse fejlesztette.

Total Annihilation
Total Annihilation

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward