A hónap (PC) játéka - 2009. február

Szavazás! Saját véleményünk mellett kíváncsiak vagyunk Te melyik játékot jelölnéd az "A hónap játéka" kategóriában. A szavazás a cikk fórumtémájában érhető el.

A hónap (PC) játéka - 2009. február

2009. február

A február sajnos elég rosszul alakult a hónap játéka szavazás szempontjából. Ahogy teltek a napok, egyre csak jöttek a bejelentések a csúszásokról, míg végül a kínálat egy része elúszott, nem ritkán több hónap távlatába. Szerencsére így is maradt pár cím, amely érdemes lehet eme poszt betöltésére, így idén ebben a hónapban először elindítjuk a szavazást. Minden hónapban lesz egy általunk választott nyertes, és egy rangsor, ami kizárólag rajtatok, az olvasókon múlik. Ennek állása végig nyomon követhető lesz a fórumban, ahol két hétig lesz idő szavazni. Az ott felállt sorrend alapján kiegészítjük ezt a cikket, és megemlékezünk az eredményről a következő havi hónap játéka szavazáson is. Az e havi versenyzők:

Burnout Paradise

A fórumtémája alapján sokakat megosztó játék: van, aki nem érti, mi olyan jó benne, míg van, aki szerint nem kétséges, hogy neki kéne az élen végeznie. Az biztos, hogy a PC-sek egy eddig csak konzolon jelen lévő gyöngyszemmel lettek gazdagabbak.

Cikk: Burnout Paradise - Üdv a paradicsomban!

F.E.A.R. 2 – Project Origin

Avagy Alma visszatér, hogy okozzon nekünk még pár kellemetlen pillanatot, miközben elfeledteti velünk a Vivendis borzalmakat. Bár kiemelkedőt kevés területen alkotott (AI), azért ez mégis csak a jó öreg F.E.A.R., mely sajnos egy erősebb felhozatalban lehet kiesne, de most mindenképpen helye van ezen a listán.

Cikk: F.E.A.R. 2 - Project Origin teszt

Warhammer 40000: Dawn of War 2

Bár több RTS-nek is illett volna megjelennie a hónapban, mégis csak a DoW2 tartotta be a határidőt. Felújított játékmenetének hála tengernyi kiegészítő nélkül is végre egy jó egyjátékos kampányt rakott le az asztalra, míg várhatóan naggyá újra az online csaták tehetik majd. Mindössze a kevés térképet sajnáljuk…

Cikk: Warhammer 40k - Dawn of War 2

A győztes:

Nem volt könnyű kiemelni egyet, mert nagyon közel állnak egymáshoz, szinte senki sem értett egyet a másikkal, de végül a szavazás döntött, és nagyon kevésen múlott, hogy ki milyen érmet vihetett haza. Ha elindult volna a konzolos részlegünk (ami a közeljövőben várható), akkor szinte biztos, hogy a Street Fighter IV vagy a Killzone 2 vitte volna könnyedén a serleget, ám így:

Bizony, Isten hozott a paradicsomban! Mindössze egyetlen ponttal lemaradva, holtversenyben mögötte csúnyán néz Alma és az űrgárdisták se örülnek, de a helyzet ettől még így néz ki: a Burnout Paradise jött, látott, és győzött, ám végtelen fokozatú váltó ide vagy oda, ez csak egy hajszálon múlott.

A szavazás:

Szavazni egyelőre a fórum felületén belül lehet, az alábbi linken: A hónap játéka – 2009. február szavazás (bejelentkezés szükséges)

Kíváncsiak vagyunk, Ti kit jelölnétek a címre, ki érdemli meg, hogy első legyen. Ha kimaradt volna valamelyik, akkor érdemes annak demóját kipróbálni, jó eséllyel nem fog csalódást okozni. Eredményhirdetés két hét múlva!

UPDATE: úgy látszik szavazóink nagyrészt egyetértenek, mert végül az Olvasói értékelésen is a Burnout Paradise nyert, a szavazatok 45%-ával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward