A Haswell-kompatibilis Be Quiet! tápegységek listája

A Be Quiet!, ami a német tápegység piacon zsinórban hét éve piacvezető gyártó, lerántotta a leplet Haswell-kompatibilis tápegységeinek listájáról.

A Haswell-kompatibilis Be Quiet! tápegységek listája

Mint ismeretes, a Haswell APU egységek új energiatakarékos funkciói - vagyis a C6-os és C7-es alvó állapotok - szigorúbb követelményeket támasztanak a tápegységekkel szemben. Az említett alvó állapotokban a processzor közel nulla wattos fogyasztás mellett üzemel: a terhelés mértéke akár 0,05 amper alá is csökkenhet. Ezt - a Be Quiet! állítása szerint - a gyengébb, rosszabb minőségű komponensekből álló tápegységek nem viselik jól, ugyanis akkor, mikor ez a rendkívül alacsony terhelést jelentő állapot aktiválódik, a tápegység védelmi áramköre működésbe lép és a számítógép nem kapcsol be ismét - csak akkor, ha áramtalanítjuk előtte a tápegységet.

A Be Quiet! illetékesei szerint a cég jelenleg forgalomban lévő összes tápegysége megfelel a Haswell APU egységek igényeinek, így azok gond nélkül használhatóak az Intel negyedik generációs Core i sorozatú processzoraival. Ez azt jelenti, hogy a belépő szintű Pure Power L8-as sorozattól a felsőkategóriás Dark Power Pro 10-es család tagjaiig minden kereskedelmi forgalomban lévő Be Quiet! tápegység kompatibilis a Haswell APU egységekkel.

További jó hír, hogy a régebbi tápegységek többsége is megfelel a követelményeknek. Íme, a pontos felsorolás, ami a Haswell-kompatibilis Be Quiet! tápegységeket tartalmazza:

[list type="unordered"]

[*]Dark Power Pro 10 (minden modell)

[*]Straight Power E9 (minden modell)

[*]Pure Power L8 (minden modell)

[*]System Power 7 (minden modell)

[*]Pure Power L7 (csak a 630 wattos és 730 wattos példányok)

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward