A gyűjtői kiadás késik, de a C&C Remastered nem

A játék időben fog érkezni.

A gyűjtői kiadás késik, de a C&C Remastered nem

Hetek választanak el minket a Command & Conquer Remastered-nek a várt megjelenésétől és a 25 éves széria első két epizódját a rajongók kézbe is vehetik.

A 4K-s felújított verzió nem csak, hogy jobban fog kinézni, mint valaha, de rengeteg, soha nem látott werkfilm jelenetet is fog tartalmazni, amiket az EA egyik „elfeledett” raktárából sikerült megszerezni és digitálisan felújítani.

Jim Vessella a Covid-19 miatt egy ideje nem jelentkezett új bejegyzéssel Redditen, de most új hírekkel tud szolgálni számunkra. Először is reméli mindenki jól van és elmeséli, hogy természetesen nekik is át kellett állniuk az otthoni munkavégzésre még márciusban, de az EA jól kezelte a dolgot és nem is lesz késés a tervezett megjelenési dátumot illetően, június 5-én tehát szinte biztosan érkezik a játék.

A rossz hír viszont az, hogy azok az előrendelők, akik a limitált kiadást vásárolták meg, nem fogják tudni a játék megjelenésével azonos időben megkapni a csomagot.

Galéria megnyitása

A helyzet ugyanis az, hogy a különleges kiadásért felelős Limited Run Games külföldi partnereinek gondja adódott a gyártási folyamatokkal a koronavírus miatt, így sajnos egészen őszig csúszni fog a várható szállítási idő. A kellemetlenségek ellenére az előrendelők június 1-én megkapják a Steam kódjukat, amivel megkezdhetik a játék előzetes letöltését, hogy gond nélkül indíthassák el azt annak a megjelenésekor. Ezen kívül extra Limited Run trading kártyát fognak a csomagba pakolni.

Ha valaki anyagi gondok miatt inkább lemondaná a megrendelését, az a gyártóval felveheti a kapcsolatot és meggondolhatja magát. Nagyon sajnálják a történteket, ők maguk is Command & Conquer rajongók és nem így akarták, de köszönik a támogatást és hogy részesei lehetnek a szériának.

Jim Vessella szerint a játék fejlesztése jól halad, a Tanács, akik a fejlesztést felügyelő játékosokból áll folyamatosan kapja a napi build-eket, vagyis az aktuális fejlesztési verziókat és ha megvannak a legtöbb javítandó dologgal, akkor a minőségellenőrzési csapatnak át tudják adni a projektet. Emellett pedig már megkezdődött a marketing kampány is. Pár napja például Frank Klepackit sikerült elkapnia Zade-nak.

Sőt, bővebben is betekintést nyerhettünk egy teljesen felújított küldetések közötti átvezető videóba.

Jim Vessella azzal zárja a bejegyzést, hogy van még pár olyan meglepetés a tarsolyukban, amit majd megjelenéshez közel fognak csak leleplezni és remélik, hogy ez sok olyan kérdést meg fog válaszolni, ami a közösség részéről felmerült idővel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap