A Corsair felvásárolja az Elgato gamer részlegét

A tranzakció pontos összegét sajnos nem hozták nyilvánosságra a felek, pedig sokakat érdekelt volna.

A Corsair felvásárolja az Elgato gamer részlegét

A Corsair felvásároljaaz Elgato gamer részlegét, amely elsősorban különböző felvevőeszközeiről, illetve a gamer streameket segítő kiegészítőiről ismert. Arról sajnos nem esett szó, hogy a tranzakció során pontosan mekkora összeg cserélgazdát, az viszont biztos, hogy az új szerzemény kifejezetten jól jön a Corsairgyarapodó termékpalettáján, ahol egyre több termék várja a játékosokat.

A felvásárlást követően az Elgato okosotthon részlege nevet vált, így Elgato Eve néven működik tovább az Elgato Systems márkanév alatt. A Corsair egyelőre nem árulta el, hogy az Elgato gamer kiegészítői a jövőben milyen márkanevet viselnek majd: lehet, hogy megtartják az Elgato nevet, de az is előfordulhat, hogy átnevezik őket és jobban belesimulnak majd a Corsair kínálatába.

Galéria megnyitása

Az Elgato a felvásárlás előtt számos külső és belső felvevő hardveréről volt ismert a piacon, gondoljunk csak a HD60, HD60 S, HD60 Pro vagy a 4K60 pro modellekre, de számos kamerát, zöldháttér-kiegészítőt és még egy Thunderbolt 3-as dokkolóegységet is kínáltak.

A felvásárlás hatására a Corsair még jobban kiszolgálhatja a játékosok igényeit, ugyanis rengeteg terméket vonultat fel, amelyekre szükség lehet egy PC építésekor, illetve irányításakor, de aki nem akar szerelni, komplett PC-t is talál a gyártónál. Az Elgato segítségével a streamer közösséget is célba veheti a Corsair, aki a korábbi hírek szerint már a monitorok szegmense felé is kacsintgat. Az Elgato felvásárlása kapcsán egyelőre még csak a szándéknyilatkozatot írták alá a felek, így a tényleges tranzakció előtt a különböző szervek jóváhagyására is szükség lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward