A Capcom titokzatos bejelentése

Pár napja már hallani lehetett, hogy a Capcom nagy bejelentésre készül, mára pedig felkerült egy titokzatos 450Mb-os videó az Xbox Live-ra "Capcom Top Secret Game Announcement" címmel.

A Capcom titokzatos bejelentése

Pár napja már hallani lehetett, hogy a Capcom nagy bejelentésre készül, mára pedig felkerült egy titokzatos 450MB-os videó az X-box Live-ra "Capcom Top Secret Game Announcement" címmel.

Az ominózus videóanyag pedig nem mást, mint a Lost Planet második epizódjának első tízerét rejtette egy rövid (másfél perces) felvezetőt követően, amit a producer Jun Takeuchi ad elő.

A teaser igen látványosra sikeredett, még több Vital Suit-tal (VS), fegyverrel, hóval és hatalmas boss-al, melyeknek a már megszokott módon világítanak a gyenge pontjai.

Az nem derült ki, hogy újra Wayne bőrébe bújhatunk e, vagy valaki más lesz a főszereplő, mivel hősünk feje végig takarva van. Ami viszont biztos, hogy a játék megint igen látványosra sikerült, érdemes megtekinteni a videót róla.

A kiadás időpontjáról és a platformokról még nem esett szó, de feltűnés helyéből kitalálható, hogy az X-box van ez alkalommal is a fejlesztés fókuszában. Ha megjelenik PS3-ra reméljük ez alkalommal egy méltóbb portot kap, ha kap.

Íme a bejelentés:

                      

A 720p-s változat elérhető például az Eurogamer TV-n.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward