Shop menü

A CAPCOM TITOKZATOS BEJELENTÉSE

Pár napja már hallani lehetett, hogy a Capcom nagy bejelentésre készül, mára pedig felkerült egy titokzatos 450Mb-os videó az Xbox Live-ra "Capcom Top Secret Game Announcement" címmel.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
A Capcom titokzatos bejelentése

Pár napja már hallani lehetett, hogy a Capcom nagy bejelentésre készül, mára pedig felkerült egy titokzatos 450MB-os videó az X-box Live-ra "Capcom Top Secret Game Announcement" címmel.

Az ominózus videóanyag pedig nem mást, mint a Lost Planet második epizódjának első tízerét rejtette egy rövid (másfél perces) felvezetőt követően, amit a producer Jun Takeuchi ad elő.

A teaser igen látványosra sikeredett, még több Vital Suit-tal (VS), fegyverrel, hóval és hatalmas boss-al, melyeknek a már megszokott módon világítanak a gyenge pontjai.

Az nem derült ki, hogy újra Wayne bőrébe bújhatunk e, vagy valaki más lesz a főszereplő, mivel hősünk feje végig takarva van. Ami viszont biztos, hogy a játék megint igen látványosra sikerült, érdemes megtekinteni a videót róla.

A kiadás időpontjáról és a platformokról még nem esett szó, de feltűnés helyéből kitalálható, hogy az X-box van ez alkalommal is a fejlesztés fókuszában. Ha megjelenik PS3-ra reméljük ez alkalommal egy méltóbb portot kap, ha kap.

Íme a bejelentés:

                      

A 720p-s változat elérhető például az Eurogamer TV-n.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére