A belépő szintet célozzák a Be Quiet! új tápegységei

A Pure Power 9-es család legújabb tagjai CM jelölés nélkül érkeznek, azaz kábeleik nem lecsatolhatóak, ami ár szempontjából előny lehet.

A belépő szintet célozzák a Be Quiet! új tápegységei

A Be Quiet! összesen hatféle új tápegységgel jelentkezik a piacon, amelyek mindannyian a Pure Power 9-es sorozatot erősítik. Ezeket a modelleket nem szabad összekeverni a márciusban bemutatott Pure Power 9 CM sorozat tagjaival, ugyanis a két család között van egy óriási különbség: míg a CM (Cable Management) jelölésű példányok félig moduláris kábelezéssel érkeznek, addig a frissen bemutatott Pure Power 9-es tápegységek már fix kábeleket alkalmaznak az árak alacsonyan tartása végett.

Az új tápegységek minden esetben két független +12 voltos tápággal gazdálkodnak, a stabilitás és a hatásfok növeléséről pedig az Active Clamp + SR dizájn gondoskodik – igaz, a benne rejlő lehetőségek csak a 400 wattos modelltől felfelé aknázhatóak ki. A tápegységek ezzel együtt a modern videokártyáknál tapasztalható hirtelen terhelés-váltásokra is fel vannak készítve, így ilyen esetekben kevésbé zajonganak, mint konkurenseik. Az aktív PFC támogatással ellátott termékek természetesen megfelelnek az Energy Star 6.0-s és az ErP 2014-es szabványok követelményeinek, valamint a modern Intel processzorok C6-os és C7-es, energiatakarékosságot szolgáló fogyasztás-szintjeivel is kompatibilisek. A 300 wattos és a 350 wattos példányok esetében 80 Plus Bronze, míg a többieknél 80 Plus Silver minősítés van érvényben.

A melegedő komponensek halk és hatékony hűtését egy 120 milliméteres átmérőjű, hőmérséklet alapú fordulatszám-szabályzással dolgozó ventilátor végzi. A ventilátor alapját a Pure Power L8-as sorozatból már ismerős példány adja, viszont a motor és a csapágyazás zajszintjét csökkentették, így az új légkeverő mindenképpen halkabb lesz elődjénél.

Az újdonságok legfontosabb tulajdonságait az alábbi táblázatok tartalmazzák.

A rendelkezésre álló tápcsatlakozók száma

A Be Quiet! Pure Power 9-es sorozatának tagjai a jelenlegi információk szerint a CM jelölésű modellekhez hasonlóan FSP belsővel rendelkeznek, ami jó hír. A termékek listaára teljesítménytől függően 49 eurótól egészen 99 euróig terjed.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward