21. századi trónt kínál a gamereknek az Acer

A Predator Thronos összesen három 27 hüvelykes monitort fogad, de egy Predator PC számára is van hely rajta. A kényelmet állítható lábtámasz fokozza, a játékban tapasztalható eseményeket pedig a székbe épített rezgőmotorok teszik még intenzívebbé.

21. századi trónt kínál a gamereknek az Acer

Az Acer Predator sorozatában már sok érdekességet láthattunk, köztük néhány extrém konfigurációval – gondoljunk csak a Predator X21-es gamer noteszgépre –, de a jelek szerint még mindig vannak olyan újabb ötletek, amelyektől leeshet a gamerek álla. Ezek közé tartozik a Predator Thronos, ami nem más, mint egy modern gamer trón.

A Thronos egy meglehetősen kényelmes gamer széket kapott, ami egy acélvázas rendszer részét képezi. A székben rezgőmotorokat helyeztek el, így az adott játékban történő események nem csak fejhallgatón keresztül hallhatók, de akár a szélen keresztül érezhetők is. Arról még nincs hír, hogy a funkciót pontosan mely játékok támogatják, viszont mindenképpen izgalmasnak ígérkezik. A kényelmet egyébként beépített lábtámasz is fokozza, maga a struktúra pedig 140 fokban forgatható és döntésére is van mód.

Galéria megnyitása

A szék elé egy nagyméretű tartókonzolt helyeztek, ami felhajtható és állítható. Ennek fedélzetén összesen három darab 27 hüvelykes monitor fér el – akár a frissen bejelentett Predator és Nitro sorozatú monitorok is passzolhatnak ide. A 150 centiméter magas trón acélváz köré épül és feketében pompázik, de néhány kék elem is helyet kapott rajta, így dizájn terén is kiválóan passzol a többi Predator sorozatú termékhez. A három monitoron kívül természetesen egy Predator PC számára is van hely, így egy komplett konfiguráció építhető a szék köré, ami természetesen billentyűzet- és egértartó résszel is rendelkezik.

Galéria megnyitása

Az Acer illetékesei egyelőre nem árulták el, hogy a Predator Thronos pontosan mennyibe kerül majd, valamint az is rejtély, pontosan mikor érkezik. Hasonló megoldásokat egyébként más cégek is kínálnak már, jó példa erre az MWE Lab Emeperor névre keresztelt megoldása, ami szintén három monitort fogad és hasonló felépítéssel rendelkezik, ám nincs annyira a gamerek ízlésvilágához igazítva, mint a Predator Thronos. A példaként említett Emperor induló ára egyébként 5305 dollár – ebből sejthető, hogy az Acer megoldása sem lesz olcsó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap