18 hüvelykes szórakoztatógép HP-módra

Valóban egy HD-re kihegyezett géphez van szerencsénk a HDX18t képében, amit ráadásul opcionálisan előléptethetünk kisebbfajta "erőművé" is, már ami a teljesítőképesse fokozhatóságát illeti.

18 hüvelykes szórakoztatógép HP-módra

Valóban egy HD-re kihegyezett géphez van szerencsénk a HDX18t képében, amit ráadásul opcionálisan előléptethetünk kisebbfajta "erőművé" is, már ami a teljesítőképesség fokozhatóságát illeti.

Processzor terén ugyanis több Core 2 lehetőség közül is választhatunk, kezdve az alap konfiguráció 2,26GHz-esétől fel egészen a 2,8GHz-esig, vagy akár még egy 2,53GHz-es négymagosig is, plusz az alap 2GB RAM-ot is megduplázhatjuk igény esetén.

A megfelelő látványvilágról egy 512MB memóriával ellátott NVIDIA GeForce 9600M GT egység gondoskodik, a kellő felbontást pedig maga a képernyő biztosítja az 1920 x 1080-as (HD) felbontásával. Műsorforrásként pedig természetesen rendelkezésre áll egy beépített Blu-ray-meghajtó éppúgy, ahogy (opcionálisan) egy HDTV tuner is (a hozzá való távirányítóval).

A hangzást négy hangszóró plusz egy mélynyomó biztosítja, és van HDMI-kimenet is. Nincs panasz a bővíthetőségre sem: egy FireWire- és négy USB-port (amely utóbbiakból az egyik egyben eSATA is), ExpressCard-rekesz, 5-az-1-ben kártyaleolvasó. Hálózati elérés integrált 802.11n WiFi modul útján lehetséges.

Alapállásban háttértárként egy 250GB-os SATA egységet kapunk, de választhatunk helyette 320-ast - vagy megduplázhatjuk bármelyiket, így összesen 500 vagy 640GB-ot is elérve. Alapból 32-bites Vista Home Premiumot kapunk rá, de választhatunk 64-bitest, valamint (szintén 64-es) Vista Ultimate-et is.

A billentyűzett teljes méretű, az akku 8 cellás, az ár pedig $1.550 - legalábbis a már sokat emlegetett alapkonfiguráció esetében. Felső határ mint mindig, a csillagos ég.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward