120Hz-es BenQ monitor gamereknek

A BenQ 24 colos képátlójú újdonsága Nvidia 3D Vision 2 támogatással érkezik és igen vonzó tulajdonságokkal rendelkezik.

120Hz-es BenQ monitor gamereknek

Az új megjelenítő 24 colos képátlójú LCD kijelzőt alkalmaz, amely TN+Film panelre alapoz és LED-es háttérvilágítással rendelkezik. A termék további tulajdonságait a jobb áttekinthetőség érdekében táblázatba foglaltuk. Íme:

A friss megjelenítő Black eQualizer technológiával érkezik, ami játékban előforduló sötét területek jobb láthatóságáért felel: az eljárás segítségével a sötét, árnyékos területek világosabbá varázsolhatóak, méghozzá úgy, hogy ezzel egy időben a fényes területek nem válnak túlexponálttá.

A technológia jóvoltából a monitor előtt ülő játékos hamarabb észreveheti a sötétben rejtőző ellenfeleit, ami egy kiélezett csata alkalmával komoly előnyt jelent.

A Smart Scaling funkció jóvoltából a monitoron megjelenő tartalmat akár saját igényeinknek megfelelően egyedileg skálázhatjuk is. A repertoárban megtaláljuk az FPS Mode szolgáltatást is, ami kétféle üzemmódot kínál a hardcore FPS gamerek számára.

Az FPS1 üzemmódot a Counter-Strike 1.6-os kiadásához optimalizálták a vállalat mérnökei, míg az FPS2 mód a Counter-Strike Source játékosok számára jöhet jól. Az XL2411T emellett az Nvidia 3D Vision 2 technológiáját is támogatja.

A remek testreszabhatóságot kínáló beépített állvánnyal érkező megjelenítő igény esetén akár fali konzolra, illetve flexibilis fali karra is szerelhető, hála a VESA 100 támogatásnak.

A Benq XL2411T esetében a gyártó egyelőre nem árulta el, hogy az mikor kerülhet az üzletek polcaira. Sajnos a gamereknek szánt monitor várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban sem áll rendelkezésre információ, legalábbis jelenleg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward