Zune HD: Marokkonzol helyett?

A Microsoft megerősítette, hogy az új Zune HD-n lehet majd játszani is. A legutóbbi sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy az érintőképernyős médialejátszó - ami egyébként a mai nap jelent meg a boltokban az USA-ban - olyan 3D-s játékokat támogat majd mint a Project Gotham Racing: Ferrari Edition, Vans Sk8: Pool Service és az Audiosurf Tilt.

Zune HD: Marokkonzol helyett?

A Microsoft megerősítette, hogy az új Zune HD-nek a játék fontos része lesz. A legutóbbi sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy az érintőképernyős médialejátszóra - ami egyébként a mai nap jelent meg az USA-ban - olyan 3D-s játékok jelennek majd meg, mint a Project Gotham Racing: Ferrari Edition, Vans Sk8: Pool Service és az Audiosurf Tilt.

A leköszönő Microsoft Interactive Entertainment Business vezérigazgató, Shane Kim szerint az MS hordozható játékgépének megjelenése mindig is egyértelmű tény volt, a kérdés csupán a "mikor" volt.

A játékok a Zune Marketplace-ről szedhetőek le Wi-fi által közvetlen eléréssel, vagy a Zune PC szoftver használatával. Az egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban megjelent 16 gigás készülékek ára 219.99 dollár, míg a 32 gigás daraboké 289.99 amerikai dollárral könnyíti meg a kedves vevők pénztárcáját.

Az OLED érintőképernyős eszközben van beépített HD rádióvevő és HD videókimenet, és ahogy azt már megírtuk, nemsokára elérhetőek lesznek hozzá olyan alkalmazások, amikkel közvetlenül elérhető lesz az MSN Weather, Twitter és Facebook.

Ahogyan a Sony PSN hálózata támogatja a PS3-at és a PSP-t, úgy a Zune is hozzáverődik az Xbox Live-hoz, legalábbis a Video Marketplace-hez (lehet majd videókat streamelni és kölcsönözni). Az MS elmondása szerint ez a szolgáltatás majd az európai megjelenéssel együtt indul.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward