Zoo Tycoon - veszélyeztetett állatfajokat támogathatunk

Ha teljesítjük a játékban lévő kihívásokat, a Microsoft állatvédő alapítványokat támogat.

Zoo Tycoon - veszélyeztetett állatfajokat támogathatunk

A Zoo Tycoon közösségi kihívásainak teljesítésével nem csak a virtuális állatokon lehet segíteni, ha sikeresek a játékosok, akkor a Microsoft valós állatvédő szervezeteket fog támogatni. A játék fejlesztője, a Frontier minden hónapban új kihívások elé állítja a játékosokat, és ha a közösségnek sikerült ezeket teljesítenie, akkor, a Microsoft 10 000 dollárt adományoz annak a nonprofit szervezetnek, amelyre a legtöbb szavazat érkezett.

Minden ilyen kihívás más-más veszélyeztetett állatfajt helyez a középpontba. Az első kör már elindult, három kihívás, és a hozzájuk kapcsolódó szervezetek közül lehet választani és leadni rájuk a szavazatot a játék közösségi oldalán, amely a játékon belül érhető el. A kihívások:

- 1000 komodói varánuszt kell örökbe fogadni a Zoo Tycoonban. Ha sikerül, a Microsoft és az AZA (Association of Zoos and Aquariums) 10 000 dollárral támogatja az indonéziai kormány Komodo Survival Program munkáját, amely ennek a hatalmas hüllőfajnak a védelmét szolgálja.

- 1000 orrszarvút kell szabadon engedni a játékban. Ha sikerül, a Microsoft és az AZA 10 000 dollárt adományoz arra a célra, hogy Afrikában megakadályozzák az orrszarvúk orvvadászatát tülkük miatt.

- 1000 szumátrai tigrist kell szabadon engedni a vadonban a játékban. Ha sikerül, a Microsoft és az AZA 10 000 dollárt adományoz a Tiger Species Survival Program támogatására, melynek célja, hogy csökkentse a szumátrai tigrisekre leselkedő olyan veszélyeket, mint a vadászat, csapdák vagy a csempészet.

A szavazás december 31-én ér véget, és utána rögtön kezdetét is veszi a nyertes kihívás.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward