YouTube Premium előfizetés jár a Galaxy mobilokhoz

YouTube Premium előfizetés jár a Galaxy mobilokhoz

A YouTube egy ideje már biztosít előfizetéses használati lehetőséget, de ez a szolgáltatás eddig Magyarországról nem volt elérhető, a hét elején viszont ez megváltozott. A Samsung pedig ezt kihasználva a hazai Galaxy S10 tulajdonosoknak lehetőséget nyújt arra, hogy hónapokon keresztül ingyen élvezzék ezt, és azoknak sem kell majd csüggednie, akik nem a csúcsmodellt választják.

A vállalat hivatalos közleményében foglaltak szerint nem kevesebb mint négy hónapnyi YouTube Premium előfizetéshez juthatnak teljesen térítésmentesen azok, akik valamelyik Galaxy S10 modell vásárlása mellett döntenek. A négy hónap a regisztrációt követően indul minden esetben. Mivel a YouTube Premium havi szinten 1790 forintot kóstál, így ez egy kellemes meglepetés a Samsung részéről a vásárlók, meglévő tulajdonosok számára.

És mivel Samsung, valamint a YouTube együttműködése nemcsak a Galaxy S10-re terjed ki, hanem minden egyéb Galaxy okostelefonra is, azok is hosszabb ideig belekóstolhatnak a Premium csomagba, akik nem engedhetik meg maguknak a csúcsgépek vásárlását. Más modelleken viszont már nincs négyhónapos ingyenes időszak, hanem „csak” két hónapon keresztül élvezhető ingyenesen a YouTube Premium.

Galéria megnyitása

De mire is szolgál a YouTube Premium? Nos, a fizetős YouTube esetében a felhasználók egy sor jó lehetőséghez jutnak majd hozzá, és kellemesebb felhasználói élményben részesülhetnek. Az első és legfontosabb erénye ennek, hogy egyáltalán nem kell reklámokkal számolni, semmilyen hirdetést nem fog bedobni az applikáció azoknál, akik Premium előfizetéssel rendelkeznek. Azt is ki kell emelni, hogy ezáltal elérhetővé válnak a videomegosztó extra tartalmai, a YouTube Originals keretében folyamatosan gyarapodó, saját gyártású sorozatokkal, filmekkel, dokumentumfilmekkel lehet számolni. És fontos jellemvonása még a Premium csomagnak, hogy engedélyezi a lejátszás háttérbe küldését, illetve le is kapcsolható a kijelző ilyenkor, és nem fog megszakadni a lejátszás.

Mondanunk sem kell, hogy ennek nagyon sok olyan felhasználó fog rendkívüli módon örülni, aki a YouTube-ról hallgatja a kedvenc dalait. Sőt mi több, a YouTube Music kompromisszummentes igénybe vételére is lehetőség lesz így, és ebben még inkább örömüket lelhetik majd azok, akik zenelejátszásra használják a szolgáltatást. Nyugodtan zsebre vágható a készülék, a zenelejátszás nem fog megállni, és nem is merül majd feleslegesen a készülék emiatt.

A két vállalat egyaránt nyerhet az egyességgel, hiszen a Samsung valamelyest talán vonzóbb lesz ezáltal a vásárlók szemében, a YouTube pedig a hosszú kipróbálási lehetőséggel rávezetheti a felhasználókat arra, hogy az ingyenes időszakot követően fizessenek is a szolgáltatásért.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap