Yerli: PC-n lesz a legszebb a Crysis 2

A Crytek vezérigazgatója, Cervat Yerli megerősítette, hogy a Crysis 2 PC verziója megelőzi grafikailag mind a PS3, mind pedig az Xbox 360 verziót. (Ebben sok meglepetés azért nincs.) Yerli azután tette a nyilatkozatot, hogy megkérdezték, miért a boxos verziót demonstrálták a New Yorkban tartott első nagy bemutatkozó eseményen.

Yerli: PC-n lesz a legszebb a Crysis 2

A Crytek vezérigazgatója, Cervat Yerli megerősítette, hogy a Crysis 2 PC verziója természetesen megelőzi grafikailag mind a PS3, mind pedig az Xbox 360 verziót. (Ebben sok meglepetés azért nincs.) Yerli azután tette a nyilatkozatot, hogy megkérdezték, miért a boxos verziót demonstrálták a New Yorkban tartott első nagy bemutatkozó eseményen.

"Ja, a PC-s néz majd ki a legjobban. De ha azt mutattuk volna be az olyan hülyén vette volna ki magát... oké, a Crysis 2 már jön konzolokra is, de mégsem azt mutatjuk meg? Így inkább emelett döntöttünk." A CVG magazin tesztere - akinek volt szerencséje közelről is vetni néhány pillantást a játékra - igazat adott a sokat dicsekvő készítőknek és már most feltette a valaha volt legszebb Xbox 360-as játéknak járó aranykoronát a Crysis 2 nanoruhás hősének fejére.

Lehet, hogy a három verzió közül egyelőre még az MS konzolon néz ki a legrosszabbul, de ezekszerint még így sem lehet rá panasz. Azért remélhetőleg nem kell majd három csúcskártya alá, mint anno az első részhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward