Xbox One pletykák: Rendszerfrissítés, Halo, Forza

A MS-nek fájhat a feje, mert iszonyú mennyiségű infó szivárgott ki a konzollal és a játékokkal kapcsolatban...

Xbox One pletykák: Rendszerfrissítés, Halo, Forza

Az Xbox One hamarosan jelentős rendszerfrissítést kap, amely számos Xbox Live-os és interfészt érintő hibát és hiányosságot fog orvosolni, tudhattuk meg egy állítólagos belsős forrásnak hála. Ugyanezen forrás beszélt a Forza Horizon 2 megjelenési dátumáról, a Crackdown 3-ról (2016) és a Halo 2: Anniversary november 11-es megjelenéséről. Utóbbival együtt a Halo 5-öt is várhatjuk, csak kicsit későbbre.

Az állítások először NaoGAF-on bukkantak fel, a The Verge magazin pedig a márciusi rendszerfrissítést meg is erősítette. Amennyiben lecsaptok a Halo 2: Anniversary kiadásra, kaptok majd Halo 5 béta hozzáférést. Itt még nincs vége, ugyanis kilátásban van egy Halo show is, valami olyasmi, mint a Forward Unto Dawn (ez nincs összefüggésben a Steven Spielberg féle sorozattal).

Ha minden igaz, akkor a játék felújított változatának elkészítésével, a Saber Interactive és a Certain Affinity csapatát kereste meg az MS, akik egyébként a segítettek a 343 Industriesnek a Halo: Combat Evolved - Anniversary Edition összehozásában. Még azt is rebesgetik, hogy a játéknak csinálnak egy alternatív befejezést, de ez az állítás gyenge lábakon áll.

Ami a 2016-ra várt Crackdown 3-at illeti, valószínűleg az MS még csak bejelentést sem tervezett az idénre, hisz olyan távoli a megjelenés. Az utóbbi időben némi presztízs vesztést elszenvedett Fable sorozat 2015-ben próbál majd feljönni a Fable Legends-szel, új Gear of Warra viszont még vagy 2 és fél évig nem nagyon számíthatunk. A levegőbe lóg még egy Nimbus kódnév alatt futó játék is, melyhez a cég állítólag megegyezett egy skót felhő szolgáltatóval, a Cloudgine-nel.

Az idénre várt játékok frontján ott tartunk, hogy a Quantum Breaket karácsonyra, míg a Sunset Overdrive-ot őszre mondják. Végül, de nem utolsó sorban pedig ott van a Forza Horizon 2 szeptemberi megjelenése, melyről annyit tudni, hogy 1080p-ben fog futni, "szuper szexi időjárási rendszere" lesz és "állati sok kooperatív és közösségi cucc lesz benne... szóval nyomulhattok majd a tesókkal".

Mindez szép és jó, már csak az a kérdés, hogy mikor jut el hozzánk hivatalosan is az Xbox One. Nos, a kiszivárgások között erről is esett szó. Áprilisban újabb 14 ország kap a konzolból, de mi csak az októberi körben leszünk benne, mely mezőnyben ott van még Kína, Lengyelország, Csehország, Görögország, Portugália, Szlovákia, Törökország, Szaúd-Arábia, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emirátusok, Izrael, India, Indonézia és Egyiptom.

Nem olyan rég adtunk hírt a fehér Xbox One-ról, kilátásban van egy Titanfall-os változat is, melyről alant láthattok képet. Ha már Titanfall, akkor arról is elszórtak egy apró infómorzsát, az első DLC-je 45 nappal, ma második 120 nappal a megjelenés után várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward