Xbox One: 5 perc vagy nem 5 perc?

Phil Harrison tegnapi előadása kicsit felkavarta a kedélyeket. Marad az 5 percnyi videó.

Xbox One: 5 perc vagy nem 5 perc?

Annak ellenére, hogy korábban úgy tűnt, kőbe vésett tény, hogy hány perc játékot képes az Xbox One videóra rögzíteni, Phil Harrisonnak az Eurogamer Expón tartott tegnapi beszéde óta kétségek merültek fel ezzel kapcsolatban. Az Xbox One Upload Studio nevű alkalmazásának bemutatásakor Harrison azt mondta, hogy a felhasználók annyi anyagot tudnak felvenni, "amennyit csak akarnak". A Microsoft szerint a kommentárt kivették a szövegkörnyezetből, és a korábban bejelentett 5 perc a helyes idő, amit egyszerre rögzíteni lehet.

"Elköteleztük magunkat, hogy a játékosoknak lehetőséget biztosítsunk HQ videók gyors és egyszerű készítésére" - nyilatkozta a Microsoft egyik képviselője. "Meg tudjuk erősíteni, hogy a Game DVR rögzítési puffere 5 perc, úgy érezzük, ez optimális arra, hogy kihasználja az Xbox One minőségi alkotó eszközeit és fejlett közösségi mechanikáit."

Lehetséges, hogy Harrison arról beszélt, hogy hány 5 perces klipet tudnak a játékosok alkotni, és nem az egyes klipek hosszára utalt, egyébként a mondat szövegkörnyezetből kiragadva, de benne hagyva is félreérthető. Az mindenesetre biztos, hogy az 5 perces hossz a PS4 15 percéhez képest hátrányos helyzetbe hozza az Xbox One-t.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward