Xbox Games Showcase - avagy a Next-Gen Xbox játékok

A Microsoft ismét elkészítette a saját showműsorát, amivel egy kicsit közelebb kívánja hozni hozzánk a következő generációs konzolját és a hozzá érkező játékokat.

Xbox Games Showcase - avagy a Next-Gen Xbox játékok

Hónapokra vagyunk az új konzoloktól, a gyártók pedig erősen versenyeznek a figyelmünkért. Még mielőtt viszont belekezdenénk az új játékokba, először vegyük elő a régebbi címeket. Az Ori and the Will of the Wisps, a Forza Horizon 4, Gears 5, Gears Tactics és a Sea of Thieves mindenképp megkapják majd az Xbox Series X optimalizációt, de természetesen ugyanez igaz lesz több más, külsős fejlesztők által készített címre is. Frissítést kap még

A mostani bemutatóban többek között a legnagyobb belsős címeikről volt szó.

Kezdjük rögtön a sort a Halo sorozat legújabb képviselőjével, az Infinite-tel, ami 9 percnyi videóanyaggal jelentkezett.

A Microsoft szerint ez a valaha készült legnagyobb és legambiciózusabb Halo játékuk valaha. A videóban megnézhetjük a kampány egy apró szeletét új játékmechanikákkal fűszerezve. Master Chief az új kütyüivel írtja a mit sem sejtő Banished katonákat, miközben megmaradtak a jól ismert hangok és zenék.

Mivel ez a Microsoft legerősebb húzóneve, egyértelmű, hogy mindenüket beleteszik a fejlesztésbe, amilyük van. Mindenesetre félelmetes nézni, mennyire gyorsan betölti a játékot az új konzol.

As Dusk Falls egy interaktív dráma, amit a szintén belsős INTERIOR/NIGHT stúdió készít és a Quantic Dream veterán, Caroline Marchal felügyeli. Témáját tekintve ez a játék talán inkább az amerikaiaknak szól, hiszen a déli államokban tapasztalható állapotokat dolgozza fel.

A következő cím az Obsidian FPS RPG-je, az Avowed.

A Fable is visszatér, de az Avowed-hez hasonlóan nem sokat tudtunk meg róla. A leírás szerint egy új kezdetet ismerhetünk meg, ami újraindítja a sorozatot, a minőséget pedig Playground Games szeretné garantálni számunkra.

Ami a Sony-nak a Gran Turismo, az a Microsoftnak a Forza. A Forza Motorsport elhagyja a számozást, ezzel pedig a Microsoft erősen jelzi, hogy valami nagy dobásra készül. Dinamikusan változó világ, 4K, 60 FPS és rengeteg soha nem látott effekt vár majd ránk.

A The Gunk-ot a SteamWorld franchise alkotói hozzák el számunkra, az új játékuk pedig egy egzotikus világra kalauzol el minket, ahol félelmetes ellenfelek és feladványok várnak majd minket. A porszívó ügynökök mindenesetre imádni fogják.

A Phantasy Star Online 2: New genesis 2021-ben fog érkezni és a 2012-ben kiadott játék egyfajta reinkarnációja lesz.

Sokak kedve megjött egy kis S.T.A.L.K.E.R.-hez, miután megnézte a HBO Csernobil sorozatát és 2. rész bemutatkozó videója után megbizonyosodhatunk róla, hogy Prypjaty környéke továbbra sem egy turistalátványosság.

A Zone életközösségét bemutató első rész egyike volt azoknak a játékoknak, amiről sokan azt hittük, már-már soha nem fog megjelenni a folyamatos csúszások következtében. Reméljük az új rész belátható időn belül megérkezik, mindezt úgy, hogy nem kaptunk még megjelenési dátumot hozzá.

A State of Decay 3 szintén érkezni fog, de egy üvöltöző, CGI zombi szarvason kívül nem sokat tudhattunk meg belőle.

A Tetris Effect: Connected a már korábban PS4-re, PC-re és Oculus-ra megjelent játék egy multiplayerrel megtoldott változata. Amit tudunk, hogy a többszemélyes móka a már említett platformokra is érkezni fog, de jelenleg Xbox exkluzivitást élvez.

A Warhammer sorozat körül se állhat meg az élet, így a Warhammer 40,000: Darktide egy 4 személyes co-op élményt fog nyújtani Tertium fészkében.

A Dontnod új játéka, a Tell Me Why augusztus 27-én fog érkezni az első résszel és a stúdiótól megszokott érzelmekkel teli történetre számíthatunk majd. A Game Pass része lesz megjelenésétől kezdve.

Elég erős trailerrel érkezett a korábban bemutatkozó The Medium is. Itt is a problémamegoldási készségeinket fogják tesztelni a fejlesztők.

Egyelőre tehát a Microsoft nem bízza a véletlenre a dolgokat, az Xbox One visszafelé kompatibilitásnak hála pedig egészen biztos, hogy nem fog egy új konzol vásárló sem unatkozni. A teljes adás egyben visszanézhető az alábbi videón keresztül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap