Xbox 360: nemsokára csak MS memóriakártyával

Ideje mentegetni az adatainkat, ha máson tároljuk, vagy elvágni az UTP kábelt.

Xbox 360: nemsokára csak MS memóriakártyával

Pár napja Major Nelson blogbejegyzése miatt zúgolódnak az Xboxosok, és most már a legnagyobb memóriakártya beszállító, a Datel is. Az írás szerint ugyanis a helyzet az, hogy a következő frissítéstől kezdve az Xboxok csak az MS kártyáival lesznek hajlandóak működni (pontosabban csak hivatalos memóriakártyákkal, de olyan csak nekik van). Ilyen lépést nem igazán szoktak a cégek tenni, főleg ha nem kínálnak alternatívákat. A Datel kínálatában több gigás kártyák vannak, ami az MS féle 256/512MB-hoz képest meglehetősen sok. Már a PlayStation 1-hez is lehetett anno kapni olyan kártyákat, amik 1 helyett 2MB-ot, vagy még többet kínáltak (igaz főleg az olcsóbb példányok haltak is rendesen).

„Foglalkozunk a témával és mi is várjuk a végeredményt, mint bárki más” – mondta egy Datel alkalmazott a CVG-nek. „Ha a Major Nelson blogjában írt információk valósnak bizonyulnak, akkor nagyon csalódottak leszünk, mert ezzel elveszik az emberektől a választás szabadságát.”

Ez mondjuk tény. Hazánkban annyira nem elterjedtek a Datel Xbox 360 kártyái, de azért előfordulnak, így ha valakinek van, az biztos ami biztos, jobb ha lementi a rajtuk található adatokat. Aztán reméljük a legjobbakat, tényleg csalódás lenne ez a lépés.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward