XBL Gold: Egyéni előfizetés lesz a családiból

Még a hónap vége előtt felbontják az Xbox Live Gold Family Pack előfizetéseket egyéniekre, tudhattuk meg nemrég, miután a Microsoft megerősítette, hogy elveti ezt a fizetési megoldást.

XBL Gold: Egyéni előfizetés lesz a családiból

Még a hónap vége előtt felbontják az Xbox Live Gold Family Pack előfizetéseket egyéniekre, tudhattuk meg nemrég, miután a Microsoft megerősítette, hogy elveti ezt a fizetési megoldást. Az átállás augusztus 27-ével veszi kezdetét.

Minden családtag, aki hozzá volt kötve a Gold Family Pack-hez, most ugyanolyan lejáratú egyéni előfizetést kap és még 3 hónap ráadást, a maximális 36 hónapos határig. Még most is kihasználhatjátok a lehetőséget, hogy családtagokat adjatok a szolgáltatáshoz...

Amennyiben automatikusan megújítjátok az előfizetést 27-ig, minden családtag megkapja az extra időt. Az automatikus megújítás beállítása megmarad a fő account-nál, de nem a belőle leágaztatott alprofilok esetében.

A Family Pack kivonásának oka, hogy a Home Gold szolgáltatás Xbox One-hoz, hasonló előnyöket biztosít a családok részére. Hozzáférést multihoz és appokhoz minden a háztartásban élő játékosnak. Az aktivitásfigyelés természetesen leáll az átállást követően és az MS pontok sem működnek már tovább. A meglévő pontokat átváltják az első vásárlás vagy kódbeváltás alkalmával.

A Microsoft e-mailben fogja értesíteni az összes érintettet az átállást követő 1 héten belül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward