X-COM: Enemy Unknown – az igazi, újra

Újra elkészítik az X-COM: Enemy Unknownt – és ez most nem az FPS, hanem végre az eredeti stratégiai játék újraálmodott változata.

X-COM: Enemy Unknown – az igazi, újra

A Civilisation fejlesztője, a Firaxis a klasszikus, körökre osztott stratégiai játék, az X-COM: Enemy Unknown újrateremtésén dolgozik. A játék idén ősszel fog megjelenni PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. A projekt célja, a régi rajongók boldoggá tétele mellett az, hogy a szélesebb, konzolos közönséggel is megismertesse ezt a nagyszerű klasszikust.

A másik "XCOM" játék, a 2K Marin által fejlesztett lövöldözős darab bejelentése  nagy vihart keltett a sorozat régi rajongóinak körében azzal, hogy hátat fordított az eredeti intelligens gyökereknek (ráadásul még a címből is elhagyta a kötőjelet - szentségtörés!). Az eredeti klasszikus rajongói végre megnyugodhatnak, mert ez a játék ízig-vérig stratégiai lesz: egy földönkívüliek ellen harcoló haderőt kell majd benne irányítani.

A Firaxis főnöke, Steve Martin elmondta, hogy régi álmuk volt az X-COM újraalkotása saját kreatív elképzeléseik alapján, mivel nagy rajongók, és ilyen lehetőségük csak egyszer adódik az életben, hogy egy ilyen közkedvelt játékot teremthetnek újra. "Nagyon figyelünk arra, hogy megtartsuk az eredeti X-COM: Enemy Unknown azon elemeit, amelyek miatt annyira közkedvelt és nagy tiszteletnek örvendő lett a játék, ugyanakkor új történetet és élményt kínálunk a rajongóknak és azoknak, akik még nem ismerik a sorozatot."

A taktikai környezet elemei megsemmisíthetőek lesznek, és a játék ötvözni fogja valós idejű stratégiai nézetet és a körökre épülő harcot.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward