WoW: Mists of Pandaria – négy új előzetes

A négy új WoW: Mists of Pandaria előzetesből megismerhetünk néhány új zónát és két átalakított régi instát.

WoW: Mists of Pandaria – négy új előzetes

Négy új Pandaria előzetest tett közzé a Blizzard, amelyekből megismerhetjük az új 1-10-es szintű kezdő zónát, a Wandering Isle-t, másik két új zónát Jade Forestet és a Valley of the Four Windset, az átalakított insták közül pedig a heroic Scarlet Monastery és Scholomance lakóinak életébe nyerhetünk bepillantást.

A Wandering Isle (Vándorló Sziget) több ezer éve vált le Pandariáról, és azóta kóborol Azeroth óceánjain. A sziget, melynek időjárása hirtelen megváltozik sodródni kezd végzete, a nagy örvény, a Maelstrom irányába. A Temple of The Five Dawns elöljárói négy szellem tanácsát kérik a rejtély megoldásához. A mi dolgunk lesz kideríteni, mi okozza a sziget baját, és természetesen a megmentés nemes feladatát is a nyakunkba sózzák.

Egy pusztító tengeri csata után hordás, vagy allis túlélőként Jade Forest partjaira sodródunk. Körülöttünk a vadon, a túlélés érdekében az őslakókkal kell szövetséget kötnünk. Útunk során találkozunk a pandarenekkel és a Pandariát védő és alakító erőkkel. Ezen a pályán található a Temple of the Jade Serpent dungeon, amely a 85-86 szintű karaktereknek nyújt instance-szolt csihipuhi alapú kikapcsolódást. (Az éneklő darura nincs magyarázatunk.)

A Valley of the Four Winds szelíd vidék termékeny földekkel, melyeket délről sűrű, rejtélyes dzsungel határol, északról pedig áthatolhatatlan hegyek őriznek. A völgy ad otthont a legendás Stormstout Brewery-nek (86-88-as szintű részeges insta), és itt termelik Pandaria élelmiszerkészletének nagy részét.  Az egész évnyi termés veszélybe kerül, és a partok mentén élő pandareneket szörnyű kór támadja meg. Chen Stormstout és unokahúga, Li Li útra kelnek, hogy megtalálják rég elveszett őseiket.

Két régi jó insta kap heroic verziót: Scarlet Monastery és Scholomance. SM-ben a temető kicsit leamortizálódik, a katedrális őrei új fegyvereket újítanak be maguknak és Herod sem fogja már félvállról venni a dolgokat. A legnagyobb változás, hogy az átdolgozott insta 2-2 részét összevonják, egyben lesz a temető és a katedrális, ill. a fegyvertár és a könyvtár. Scholo alaprajzát leegyszerűsítik, mert attól félnek, hogy a játékosok eltévednek (lol?), kevesebb szoba lesz, de az eredeti bossok mind megmaradnak (én a helyükben már fontolgatnám a költözést).

Kapcsolódó cikkünk: WoW: kungfu pandák, pokemonok...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward