WoW: Milliókat érő hátas

A Blizzard ismét példátlan üzleti sikereket ért el a WoW-val, méghozzá annak virtuális tárgypiacával. Nem rég kiadott egy speciális játékban használható mountot (Celestial Steed), melyért nem kevesebb, mint 25 dollárt (20 EUR) kért. A WoW.com információi szerint 140.000 emberből álló 7 órás sor alakult ki az 'item shopban', mikor múlt héten piacra dobták a paripát.

WoW: Milliókat érő hátas

A Blizzard ismét példátlan üzleti sikereket ért el a WoW-val, méghozzá annak virtuális tárgypiacával. Nemrég kiadott egy speciális játékban használható mountot (Celestial Steed), melyért nem kevesebb, mint 25 dollárt (20 EUR) kért. A WoW.com információi szerint 140.000 emberből álló 7 órás sor alakult ki az 'item shopban', mikor múlt héten piacra dobták a paripát.

Már túlhaladták a 3,5 millió dolláros bevételt, csak ebből az egy tárgyból, pedig ez mindössze egy apró 'art' adalék a havidíjas játékhoz. A nevezett repülő ló egyébként csillagport hagy maga után ahogy galoppozik a tágas egeken... Ez az első alkalom, hogy a cég exkluzív hátast árul a játékhoz, eddig csak apróbb (10 eurós) petekkel merészkedtek át a mikro-tranzakciós világába. A pénz amit így kaszálhatnak szinte határtalan, hiszen az eladásoknak nincs fizikai határa.

"A rendelkezésre álló hátasok száma abban az értelemben limitált, hogy fix számú kód elérhető csak a boltban. Ezeket nem automatikusan generáljuk vásárlásnál, hanem külön és tételenként adjuk hozzá a játék boltjának kínálatához. A Celestial Steed nem limitált ajánlat keretében van kint, így ha elfogynak a kódok, akkor természetesen gondoskodunk újabbakról."

Négy évvel ezelőtt a Bethesda körül botrány volt, mikor megpróbált 200 MS pontot kérni egy Oblivionos lópáncél-szettért... változik a világ.

 

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap