WoW: A Warlords of Draenor a következő kiegészítő?

Megvan rá az esély, hogy a következő World of Warcraft kiegészítő címe Warlords of Draenor lesz.

WoW: A Warlords of Draenor a következő kiegészítő?

Megvan rá az esély, hogy a következő World of Warcraft kiegészítő címe Warlords of Draenor lesz. A bejelentést mindenki péntekre várja, a BlizzCon nyitónapjára. A nevet múlt pénteken jegyeztette be a Blizzard (@MMO Champion), a domaint (warlordsofdraenor.com) pedig már egy hónapja beregisztrálták.

A spekulációk szerint az új kiegészítő főellenfele Grom Hellscream lesz, amiből kitalálhatjátok, hogy erősen épít majd az időutazásra. Mint tudjátok, az orkok és a draenei faj anyabolygója Draenor, amit ma Outland-ként emlegetnek. E területet a WoW első (és talán legjobb) nagy iterációja hozta be, a The Burning Crusade. Sokan arra tippelnek, hogy talán most felújítják ezt a részt is.

E rossz sorsú világ történetébe durván beleírta magát a gonosz Burning Legion, melynek élén a világok pusztítója, Sargeras áll, a titán. Az ő első embere Kil'Jaeden, néhány szinttel lejjebb pedig ott van Illidan, aki a The Burning Crusade-et vezette. Nem meglepő módon ismét egy Kil'Jaeden csatát vizionálnak a rajongók, de természetesen ez sincs még megerősítve.

Kil'Jaeden volt a Sunwell Plateu végső ellenfele is, de itt még aközben kaphattuk el, hogy éppen ide idézték, így erejének csak a töredékével harcolt ellenünk, legyőzésével pedig nem tettünk mást, csak visszaűztük a Twisting Nether dimenziójába. Chris Metzen már jó ideje szédít minket azzal, hogy egyszer még visszatér, talán ez hamarosan be is következik. Pénteken kiderül.

Kil'Jaeden a Sunwell Plateau (The Burning Crusade) végső ellenfele

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward