WoW: A lemaradók most "átsüvíthetnek" a BC-n

Az október 14.-én érkező patch (Euróbában ez október 15) a Wrath of the Lich King-es talent táblák és kiegészítések mellet mélyen belenyúl a Burning Crusade-es tartalomba is.

WoW: A lemaradók most "átsüvíthetnek" a BC-n

Az október 14.-én érkező patch (Európában ez október 15) a Wrath of the Lich King-es talent táblák és kiegészítések mellet mélyen belenyúl a Burning Crusade-es tartalomba is. Így tehát 1 hónappal a régóta csúszó kiegészítő előtt még kapnak a játékosok egy kis izgalmat.

A WoW Insider jelentése szerint a bossok (fő ellenségek) életerejét nem kevesebb mint 30%-al fogják csökkenteni, és ha ez nem lenne elég, lesz amelyiknek a játékosokra mért sebzését is degradálják.

A 3.0.2-es patch tehát gyökeresen megváltoztatja majd a játékélményt már a kiegészítő előtt. Azok a kisebb közösségek, akik eddig nem tudtak megbirkózni a játék magasabb szintű tartalmával (mint például a Black Temple vagy a Sunwell), most ha egy kicsit összekapják magukat végigszaladhatnak a még sosem látott helyeken. Ami a PVP-t illeti (player vs player) lezárják az aréna negyedik szezonját. Új ruha szetteket már nem hoznak be, viszont aki még akar egy-két utolsó simítást a felszerelésén az válogathat néhány új köpeny közül.

A Blizzard az alapvető filozófiáját is megváltoztatta a raid felállásban. A Wrath of the Lich Kingben egyenletesebben akarja majd elosztani a dungeon-ok nehézségét. A kisebb közösségek örömére pedig a 25 fős instance-oknak lesz 10 fős verziója is enyhén gyengébb loot-okkal, amik viszont elegek lesznek arra, hogy tovább mehessenek majd az azt követő 10 fős dungeon-ba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward