World of StarCraft - megmaradhat a mod

Ryan Winzen számára minden jóra fordult. Mint kiderült, a Blizzard már régóta birtokolta a "World of StarCraft" márkanevet, de ezt nem rótta fel Ryan-nek és csapatának, úgy döntött, hogy meghagyja a modot.

World of StarCraft - megmaradhat a mod

Ryan Winzen számára minden jóra fordult. Mint kiderült, a Blizzard már régóta birtokolta a "World of StarCraft" márkanevet, de ezt nem rótta fel Ryan-nek és csapatának, úgy döntött, hogy meghagyja a modot. Mi több, Winzen kapott egy állásajánlatot a League of Legends fejlesztőcsapatánál, a Riot Games-nél és egy meghívást a Blizzard főhadiszállásra.

A StarCraft II-ért és World of Warcraft-ért felelős Blizzard örül, hogy továbbengedheti a modot, de azt kérte, hogy a nevét változtassák meg. A tegnapi nap folyamán kapcsolatba léptek a modder csapat fejével, hogy beszélgessenek a projektről. A Blizzardos csapatnak azért voltak ellenvetései, mert azt feltételezték, hogy az SC2-n kívül fejlesztik World of StarCraftot. Miután átrágták a részleteket és tisztázták, hogy ez nem így van, arra jutottak, hogy már csak az elnevezés problémáját kell átlépni és mehet tovább a fejlesztés.

Ryan tökéletesen megértett mindent és elmondta, hogy a Blizzardnak minden joga megvolt azt tenni amit tett, hisz az övéké volt a "World of StarCraft" név és hozzájuk tartozik minden a StarCraft univerzummal kapcsolatos szellemi termék. A projekt kapcsán mindenben a Blizzard jóindulatára hagyatkoznak. Korábbi hírünkhöz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward