Wolfenstein: The New Order megjelenés, Doom béta

A Wolfenstein előrendelői Doom béta hozzáférést kapnak.

Wolfenstein: The New Order megjelenés, Doom béta

Keveset lehetett hallani mostanában az új Doomról, melyet már régóta fejlesztenek. Nos, a negyedik játék a szériában, amit a Bethesda szimplán csak Doomként emleget, nem tűnt el a süllyesztőben, él és virul, és hamarosan jön a bétája is. A Machine Games által készített Wolfenstein: The New Order megjelenési dátumot kapott: május 23-án fog kijönni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Akik előrendelik, azok hozzáférést kapnak a Doom bétájához, ahogy azt az alábbi előzetes végén láthatjátok is.

A Bethesda szerint a Wolfenstein: The New Order dobozában lesz a Doom béta kulcs és a felhasználásához szükséges instrukciók. A kulcsot a wolfenstein.com/doom címen lehet majd beváltani, a további teendőkről emailben értesítik a játékosokat.

Arra a kérdésre, hogy a béta nyitott lesz-e, a Bethesda a következő választ adta: "A Doom jövőbeli bétáinak ideje és hozzáférhetősége még nem lett meghatározva. Jelenleg a Wolfenstein: The New Order előrendelése az egyetlen módja a biztos hozzáférésnek. Ha lesznek még bétatesztek, azokról a később fogunk több információt közölni."

A Doom fejlesztése azért húzódott el ilyen sokáig, mert egy korábbi verzióját elvetették és szinte nulláról kezdték újra a munkát. 2013 áprilisában jelentette be a Bethesda, hogy egy "új verzión" dolgoznak, mivel a korábbi nem felelt meg a minőségi elvárásoknak. 2013 augusztusában több részletre is fény derült az újrakezdéssel kapcsolatban, az id Software stúdió rendezője, Tim Willits elmondta, nem a grafika, vagy a program volt önmagában rossz az első verzióban; a Doomnak egyszerűen nem volt lelke és személyisége, egyfajta lételméleti válságban szenvedett. Hiányzott belőle mindaz, ami az id játékait naggyá tette. Nehéz meghatározni, mi is az a Doom-érzés, de az első verzióból teljesen hiányzott. Reméljük az újban már benne lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward