Witcher 3 – többféle befejezés

Witcher 3 – többféle befejezés

A CD Projekt Red igazgatója a Polygonnak adott interjújában elmondta, hogy a jó epilógusokhoz hasonlóan a Witcher 3 különböző befejezései is a játék során meghozott morális döntéseinktől fognak függeni. Az egészen kis döntésektől a teljes mértékben sorsfordító nagyobbakig minden számítani fog, ezek végeredményeképp a világ 36 különböző állapotba kerülhet. Arra a kérdésre, hogy hányféle apró kisebb különbség lehet a befejezések között a fejlesztők azt a választ adták, hogy 300 körül abbahagyták a számolást. Végül arra jutottak, hogy a legbiztonságosabb, ha leegyszerűsítve azt mondják, hogy három különböző epilógus létezik.

"A játék meglehetősen összetett. Nem akartunk semmi különlegességet készíteni befejezésül, a végkifejlet természetes módon alakul ki a történetből, amelynek több száz különböző elágazása és alrésze van. Az epilógusban csak ezeket foglaljuk össze."

A Witcher 3 története azután veszi kezdetét, hogy a Nilfgaardian Birodalom megtámadta a Norther Királyságot és Geralt visszanyerte emlékezetét. A PS4-re, PC-re és "talán valami másra is" megjelenő játék több mint 100 órányi játékidőt tartalmaz, a tartalmas fő szál mellett rengeteg melléküldetésbe is belefuthatunk a nyitott világban, amelynek mérete kb. 35-szöröse az előző részének. A harcrendszert is továbbfejlesztették, a Witchers Senses rendszer segítségével ellenfeleink gyenge pontjait támadhatjuk.

Arra is lehetőségünk lesz, hogy a The Wither 2 játékmentésünket áthozzuk a folytatásba, de ez a platformtól is fog függeni. Ennek részleteiről egyelőre még nem beszéltek a fejlesztők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward