Witcher 2 információk és videó

Megvan a körülbelüli megjelenés időpontja, holnap konferencia, ma pedig már exkluzív infók a GameSpoton!

Witcher 2 információk és videó

A lengyel CD Projekt 2011 első negyedévében akarja piacra dobni a The Witcher 2: Assassins of Kings-et PC-re. Be vannak tervezve konzolos verziók is, de egyelőre semmi konkrét információ nincs róluk, csak annyi biztos, hogy a 3D-s motor multiplatform és valószínűleg nem véletlenül. Alek Pakulski a CD Projekttől a következőket mondta az Eurogamernek:

„Nem árulhatok el semmit ebben a pillanatban, de nemsokára több információval szolgálhatok, a motorral kapcsolatban is.”

Holnap ugyanis a CD Projekt egy konferenciát fog tartani Lengyelországban, amin élőben bemutatják majd a játékot, működő kóddal és nem videókról. A többi újságot megelőzve azonban a GameSpot kapott egy exkluzív előzetest, és rengeteg mindent megtudtak a játékról.

A főszereplő természetesen Geralt, és ezúttal egy gonosz elf, Lorveth és a kétes hírű Kingslayer ellen veszi fel a kesztyűt, de nem egyedül! Társaink között lesz a vörös varázslónő Triss Merigold (van Isten) és Vernon Roche. Ezek ketten nem jönnek ki túl jól és nem is irányíthatjuk őket, úgyhogy utazgatásaink során lesz bőven összetűzés a karakterek között. Ebből adódóan a beszélgetésekben végre több ember is részt vehet, és a válaszadás időhöz lesz kötve: ha sokat gondolkozunk, a játék az alapértelmezett szöveggel jutalmazza majd az időhúzást, úgyhogy vége a félórás hallgatásoknak egy-egy beszélgetés közepén.

Visszatér a felnőtt tartalom is, de nem az első rész kártyás megoldásával, immár ugyanis néhány átvezető film lesz a jutalmunk, ha megfelelően tudjuk fűzni a hölgyeket. A GameSpotos bemutatóban Triss a mágiáját használja, hogy megszabaduljon a gönceitől, majd elmerül a vízben, Geralt pedig a nyálát csorgatva megy utána.

A csata ezúttal nem kör alapú, úgyhogy már tényleg hack and slash szinten üthetünk mindent amit látunk, és kombókat is bevihetünk majd. Emlegettek még jobban kidolgozott karakterfejlődést és többrétegű öltözködést a motorban.

Érdemes hát elnézni a GameSpot oldalára (klikk ide) is a sok screenshot miatt, és megnézni a videót, mert van benne például egy csatajelenet is az eddig leírtakon felül. Rajongók pedig írják fel a naptárba, hogy a Witcher 2 hivatalos oldal április hetedikén indul még több képpel és minden információval ami addig kiderül. Az élő konferencia holnap majd itt követhető figyelemmel: klikk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward