Witcher 2 előrendelési akció

Durva akcióval kényezteti a CDProjekt a Witcher 2 előrendelőit a  Good Old Games weboldalon!

Witcher 2 előrendelési akció

A CDProjekt mindig is tudta ,hogyan kell elkényeztetni vásárlóit, annak idején a Witcher  is fantasztikus extrákkal került a boltok polcaira, most a Witcher 2 megjelenésekor is szeretnének kedveskedni azoknak akik tőlük vásárolnak a Good Old Games weblapon (www.gog.com).

Az akció lényege, hogy akik előrendelik a Witcher 2 Május 17-én megjelenő digitális változatát, a következő pre-order bónuszokat rögtön magukénak tudhatják miközben fizetniük csak a megjelenés napján kell:

4 bónusz zene

10 nagy felbontású háttérkép

10 Avatar

Egy CD Projekt-es fotógyűjtemény

A megjelenés napján pedig megkapják a játékot a GoG hagyományaihoz híven teljesen DRM mentes formában, amit nagyon tudunk értékelni a DRM-ek korában. Mivel az EU-ban lakók kénytelenek  a játék dollár árát szokásos módon egy az egyben euróban fizetni ezért a gog.com a 16 dollárnyi  árkülönbözetet credit formájában jóváírja a megrendelők accountján.

Ezen felül választhatunk a következő klasszikus játékok közül egyet: Gothic 2 Gold, Realms of Arkania 1 + 2, Realms of Arkania 3, Divine Divinity és Beyond Divinity

További extraként jár még a játék kézikönyve PDF-ben, egy digitális művészeti album, a játék teljes  zenei anyaga letölthető formátumban, PDF formátumú térképek és levelek, összehajtogatható papírfigurák, különleges videók  és további meg nem nevezett meglepetések.

Az érdeklődő előrendelők ezen kívül a megjelenéskori 49.99 eurós ár helyett csak 44.99-et fizetnek. Akik pedig jobban szeretik a kézzel fogható dolgokat, azoknak ott a dobozos kiadás.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward