Wii U vs. Unreal Engine 4

Az Epic feje, Mark Rein közölte, hogy nem áll szándékukban az új Unreal motort Wii U-ra is ráhúzni...

Wii U vs. Unreal Engine 4

Az Epic feje, Mark Rein közölte, hogy nem áll szándékukban az új Unreal motort Wii U-ra is ráhúzni, de az ezzel a technológiával készülő játékok legalább portolhatóak lesznek a gépre, köszönhetően a tech jó skálázhatóságának. Egy interjúban annyit mondott, hogy a Wii U-nak ott lesz az Unreal 3-as motor, szépen megy majd a gépen az Arkham City, meg az Aliens: Colonial Marines is.

"Kijelentem, hogy nem áll szándékunkban átvinni az Unreal Engine 4-et Wii U-ra, de a motor hihetetlenül skálázható. Fut majd mobiltelefonokon és számtalan más platformon, szóval, ha a vásárló úgy dönt, hogy átportol egy UE4-es játékot Wii U-ra, megteheti, de kétségtelenül az Unreal 3-as motor az, ami igazán jó arra a platformra."

Az új tech-hez egyébként még nem jelentettek be más támogatott platformot a PC-n kívül, bizonyára az újgenerációs nagy konzolok bejelentésére várnak. Az első játék mely a 4-es motort használja, a Fortnite lesz, ez egy 2013-ra várható PC exkluzív cím.

Visszatérve a Wii U-ra, igaz még mindig nem tudjuk mi lakik a gépben, a fejlesztők kellemesen elvitatkoznak egymással az erejét érintő kérdésben, ezúttal a 5th Cell feje, Jeremiah Saczka állt ki az új konzol mellett:

"A Wii U határozottan erősebb, mint az Xbox 360 és a PS3. Elég frusztráló olyan pletykákat és spekulációkat látni, amelyek folyamatosan azzal dobálóznak, hogy mennyivel erősebb vagy gyengébb. Határozottan állítom, hogy erősebb. Szerintem mi az első fejlesztőcsapatok között vagyunk, akik láthatták a Wii U-t."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward