Wii U - Online lehetőségek

A Nintendo támogatja majd az egyes kiadók saját hálózatait online játékok frontján. A Wii U rendszere sokkal rugalmasabb lesz, tudhattuk meg a Nintendo America fejétől, Reggie Fils-Aime-től.

Wii U - Online lehetőségek

A Nintendo támogatja majd az egyes kiadók saját hálózatait online játékok frontján. A Wii U rendszere nagyon rugalmas lesz, tudhattuk meg a Nintendo America fejétől, Reggie Fils-Aime-től.

"Láttuk mit csináltak a versenytársaink és megértettük, hogy sokkal jobban rá kell feküdnünk az online részre, kezdve a saját eShopunk elindításával a Nintendo 3DS-en. Ezen az úton fogunk továbbmenni, a Wii U-val még egy lépést haladunk és egy sokkal felixibilisebb rendszert alkotunk, ami a lehető legjobb megoldásokat teszi lehetővé a független fejlesztők számára."

Tekintve, hogy mennyi nehézséget vetett már fel az Xbox 360 zárt rendszere (MMO és online játékok terén különösen), ez nagyon előremutatónak hangzik. A PlayStation Network mondjuk jóval nyitottabb, oda érkeznek is 3rd party online játékok, példának okán jön a Dust 514. A fejlesztő CCP elmondása szerint a Sony lazított a szabályain.

A Wii U rendszerének működéséről egyelőre még nem sokat tudni, csak azt, amit múlt hónapban Staouru Iwata mondott: a japán cég igyekszik minden kiadónak megadni a szabadságot, hogy azt csináljon online a játékaival amit akar. Jelenleg ott tartanak, hogy rengeteg kiadóval tárgyalnak az igényeikről.

A Wii U 2012-ben jelenik meg, valamikor április után...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward