Wii: A Shadow's Tale

A Konami figyelemreméltó új Wii játéka, az 'A Shadow's Tale' ősszel kerül ki Európában a boltok polcaira. A platformert a kiadó gamescom sajtókonferenciáján mutatták be, még 2009 szeptemberében. (Akkor még Tower of Shadow és Lost is Shadow címekre hallgatott, reméljük ez már a végleges változat.)

Wii: A Shadow's Tale

A Konami figyelemreméltó új Wii-s játéka, az 'A Shadow's Tale' ősszel kerül ki Európában a boltok polcaira. A platformert a kiadó gamescom sajtókonferenciáján mutatták be, még 2009 szeptemberében. (Akkor még Tower of Shadow, illetve Lost in Shadow címekre hallgatott, reméljük ez már a végleges változat.)

A játékban úgy kell végigmennünk a pályákon, hogy az árnyakban maradunk, sem a fényben, sem a sötétségben nem időzhetünk soká. Számos akadályon és trükkös feladványon kell majd átrágnunk magunkat, szóval sokszor le kell majd állnunk agyalni, például olyasmiken, hogy hol is van a pálya fényforrása, és hogyan tudnánk másfelé irányítani.

Segítségül ott lesz velük egy kis szárnyas sylph, Sprangle, aki machinálhat majd nekünk bizonyos tárgyakkal, hogy megváltoztassa azok vetett árnyékát, ezzel még egy plusz elemet illesztve a kirakós játékhoz. Ami a látványt illeti, kellemes pasztell színekre számíthatunk, az arany és a zöld dominál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward