WhatsAppon tájékoztat a koronavírusról a WHO

WhatsAppon tájékoztat a koronavírusról a WHO

Napjainkban rengeteg fronton szólnak a hírek a koronavírussal kapcsolatosan, és sajnos nem nehéz egyszerű tévhitekbe belefutni. Könnyen félretájékoztathatják bizonyos források az embereket. A WHO viszont szeretné azt elérni, hogy mindenkit első kézből tudjon pontos információkkal ellátni, és ezért létrehozott egy WhatsApp chatbotot.

Ennek a megoldásnak hála az emberek globálisan gyakorlatilag bármit kérdezhetnek közvetlenül az Egészségügyi Világszervezettől, és garantáltan nem kapnak majd megbízhatatlan ismereteket. Örömmel látjuk, hogy a WHO létrehozott egy olyan kommunikációs csatornát a WhatsApp révén, ami szinte mindenki számára elérhető, és kényelmesen használható világszerte. Hiszen a WhatsApp az a szolgáltatás, mely lényegében legtöbb platformon használható, ingyenesen hozzáférhető és 1,5 milliárdnál is szélesebb felhasználói bázissal bír.

Galéria megnyitása

Annak érdekében, hogy beszélgetni tudjon az ember a WHO által létrehozott bottal, a +41 79 893 18 92 / +41 79 412 32 36 telefonszámot kell felvenni a kapcsolati listára, és kezdődhet az üzenetek küldése. A WHO által létrehozott chatbot angol nyelvű tájékoztatással szolgál az embereknek. És egy könnyen használható menüt kínál fel a legfontosabb kérdéseket előre megírva és felsorolva.

Az Egészségügyi Világszervezet folyamatosan a legfrissebb információkat, valamint akutális álláspontokat tudja majd közvetíteni az érdeklődők felé a WhatsApp felületén keresztül. Itt nem kell tartani attól a veszélytől, hogy nem megfelelő tájékoztatásban lesz része az érdeklődőknek a COVID-19 fertőzéssel kapcsolatosan. És a világon mindenki ugyanahhoz a lényeges tudásanyaghoz férhet hozzá.

Természetesen a WHO a honlapján is feltűntet minden koronavírussal kapcsolatos ismeretet, szóval a böngésző használatával is könnyen képbe lehet kerülni megbízható információkkal kapcsolatban. De minden esetben fontos az, hogy ne keltsenek az emberek felesleges pánikot, és tényleg csak megalapozott információkból tájékozódjanak, mert egy-egy rémhír felkapása sokat tud ártani az egyébként is nehéz körülmények között.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap