Wayward Manor - Neil Gaiman játéka

A darab, amelyben egy szellemet alakítunk lesz az író első kirándulása a számítógépes játékok világába.

Wayward Manor - Neil Gaiman játéka

Neil Gaiman írót, az Amerikai istenek, a Sandman és a Coraline szerzőjét eddig főleg könyveiről és filmforgatókönyveiről ismerhettük. Az alkotó már régóta dédelgetett egy ötletet, amely azonban nem igazán illett az előbbi műfajok egyikéhez sem, ezért úgy döntött, inkább játékot készít belőle.

Az író a fejtörő-kalandjáték elkészítéséhez a The Odd Gentlemen nevű Los Angelesi független csapatot választotta, akiknek stílusa szerinte pont a megfelelő keverékét alkotja a sötétnek, bizarrnak és a stilizáltnak, képregényesnek. A sztori az 1920-as években játszódik, New Englandban, a helyszín egy régi ház, amelynek mi is lakói voltunk, amíg el nem hunytunk. Szellemként az lesz a feladatunk, hogy elijesszük az új lakókat.

A játék már előrendelhető az alkotók weboldalán, az alap verzió mindössze 10 dollár, ezért megkapjuk a digitális változatot, megjelenés előtt letölthetünk egy dalt a darabból és név szerint köszönetet mondanak nekünk a weboldalon. A különböző pakkok különböző extrákat tartalmaznak, kísérőzenét, művészeti albumot, posztereket, pólót stb. A legnagyobb, 10 000 dolláros csomagban megkapjuk magát Neil Gaimant is, igaz csak egy vacsora erejéig.

A több epizódosra tervezett játék első része idén ősszel fog megjelenni PC-re, Macre és táblagépekre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward