Wasteland 2: Újabb tehetség a fedélzeten

Ezúttal Colin McComb csatlakozott, aki nagy szerepet játszott a Planescape: Torment megalkotásában...

Wasteland 2: Újabb tehetség a fedélzeten

A Wasteland 2 Kickstarter projekt újabb tehetséget vonzott a csapatba. A játéktervező és szerző Colin McComb csatlakozott, aki nagy szerepet játszott a Planescape: Torment megalkotásában és dolgozott a Fallout 2-n is. Brian Fargo örömmel fogadta, az Eurogamer pedig készített vele egy interjút is.

"Nem nagy titok, hogy hatalmas RPG rajongó vagyok, Brian pedig ebben élenjáró volt éveken keresztül. Amikor a Wastland 2-t bejelentették, komolyan mondom, hogy féltékeny voltam azokra, akik dolgoztak rajta, és amikor kiderült, hogy Avellone is bekerült az író csapatba, biztos voltam benne, hogy jó lesz. 5 perc se kellett és már írtam az e-mailt Chrisnek, hogy ha az inXile szeretne a csapatba egy új írót, akkor szívesen szabaddá teszem magam. Elnézve a gárdát, amit Brian már összetülkölt, nem sok esélyt láttam erre, de meg kellett próbálnom."

Innen már kitalálhatjátok, hogy Fargo bevette, múlt héten pedig megkapott minden háttéranyagot a területről, amelyhez majd neki kell írni a sztorit. Annyi biztos, hogy mindig jó látni, ha a fejlesztők így lelkesednek egy projektért.

"Mit jelent számomra a Wasteland 2? A stílus gyökereihez való visszatérést, egy emlékeztetőt arra, hogy a szerepjátékok tulajdonképpen a döntések meghozataláról szólnak, amiket aztán láthatunk egy drámai és logikus befejezésben kulminálódni. Az eredeti Wasteland korszakalkotó volt, oka van, amiért az emberek így emlékeznek rá, évek múltán is. Tiszteli és előtérbe helyezi a játékosok választásait, hatalmas újrajátszási értéket hordoz és teljes karakter testreszabást tesz lehetővé. Emlékeztet arra, hogy milyen izgalmasak és magával ragadóak is voltak az RPG-k."

"Az eredeti alkotóival és ennyi régi Interplayes ismerősömmel dolgozni... nem tudom, hogy ki tudom e fejezni az érzéseimet anélkül, hogy ömlengeni kezdjek."

Colin McComb csatlakozik tehát a Planescape: Torment vezetőtervező Chris Avellone és a Fallout alkotó Jason Anderson csapatához, akik mellett dolgoznak az eredeti játék tervezői is: Alan Pavlish és Mike Stackpole. A Unity motor hajtotta játékból eddig egy screenshotot láttunk, várjuk a megjelenést.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward