Warlords of Draenor: intro és megjelenési dátum

A Blizzard a GamesCom-on mutatta meg az idén megjelenő kiegészítő renderintróját, és azt is megtudhattuk, hogy még három hónapot kell várnunk a játékra.

Warlords of Draenor: intro és megjelenési dátum

18:30-kor kezdődött a Blizzard Gamescomos előadása, amin végre elárulták nekünk, hogy mikor érkezik a régóta várt Warlords of Draenor, méghozzá stílusosan a renderintroval. Mint minden ilyen Blizzard videót, ezt is érdemes megnézni, de ha valaki nagyon türelmetlen, a videó alatt eláruljuk a dátumot.

November 13-án jön tehát a Warlords of Draenor, ami visszavisz minket oda, ahol az eddigi legjobban sikerült kiegészítő, a Burning Crusade is játszódott. A videó viszont nem sok válasszal kecsegtet az eddigi kérdéseinkre, inkább hozzájuk vág még néhányat. Alternatív múlt, párhuzamos dimenziók, hogy nem sérül majd az idővonal? Nos, a következő hónapokban sok mindent megtudunk majd. Az alaptörténet szerint az orkok nem lesznek a Légió szolgái, viszont saját erőből is hódítók szeretnének lenni, úgyhogy igazából csak a légió kerül ki a képből, létrejön helyette a vas horda.

Az orkok klánvezérei legendás alakok, és a Blizzard velük kezdi a háttértörténet ismertetését. A háború urai sorozat első részében Kargathot és klánját ismerhetitek meg:

Aki szívesen megnézné a teljes Blizzard előadást, annak erre tessék, előrendelni pedig errefelé lehet a játékot. A gyűjtői csomag ezúttal is sok extrával jár majd, de sajnos csak korlátozott példányszámban érhető el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward