Warhammer Online 1.01

A fejlesztő Mythic Entertainment kiadta az 1.01-es tapaszt a máris nagyon népszerű Warhammer Online: Age of Reckoning-hez.

Warhammer Online 1.01

A fejlesztő Mythic Entertainment kiadta az 1.01-es tapaszt a máris nagyon népszerű Warhammer Online: Age of Reckoning-hez.

"Az update tartalmaz kiegészítéseket és javításokat amikre a felhasználóink hívták fel a figyelmünket. A legközelebbi ellenség kijelölését, a bosszantó "A cél hatótávolságon kívül esik"(Target out of range) bugot javítottuk. Orvosoltuk a friend list és a /ignore körül felmerülő problémákat, csak úgy mint a zóna váltásnál eltűnő pet ablak esetét és más egyéb bugokat is." - írta Destin Bales, a játék Live Producere.

A patch tartalma tehát:

- A játékosoknak ezután már nem kell minden alkalommal végigscrollozni az EUALA-t (End User Access and Licence Agreement) a bejelentkezésnél, elég ha egy checkboxot pipálnak be és rákattolnak az accept-re, alapértelmezetten a végén lesz az „apró” nyilatkozat.

- Folytatódik az aranyárusok elleni küzdelem! Tovább egyszerűsítették és gyorsították a rendszert melyben jelenthetjük ha spamot kaptunk egy árustól.

- A Tabbal való célpont váltás már következetesebb lesz és a játékos látómezejében levő legközelebbi célpontot jelöli ki.

- Javították a hibát, amely miatt nem tudtak a játékosok újabb embert adni a friend listájukhoz, hiába nem érték még el az ahhoz kötött limitet.

- Eltávolították a bugot melynek következtében a karakterek megragadtak egy-egy animáció valamely köztes fázisában.

- Javították a harc közben mozgási sebességüket változtató szörnyeknél felmerülő hibát, aminél ha a játékos megtámadta a MOB(MObile Object)-ot, az gyakorta "Target is Out of Range" felirattal végződött.

- A /ignore parancs most már következetesebben fog működni.

- A játékosok ötletei alapján javítottak a pet-ek mozgásán és viselkedésén.

- Most már nem tűnik el zónaváltásnál illetve a játékba való belépésnél a pet ablak.

- Javítottak a User Interface-en is néhány dolgot, például berakták az Auto Loot opciót.

- A Guild köpenyeken most már hibátlan lesz a címerek megjelenítése.

- Változtattak a chat ablakon is, most már egyértelműbb lesz a használata és beállítása. Számos chat ablak hibát is javítottak eközben. Az ablakot a jövőben még fogják változtatni a felhasználók kérései és ötletei alapján.

A teljes patch leírás a játék hivatalos honlapján megtalálható. A letöltést természetesen a játék maga elintézi.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward