Warcraft film: Colin Farrellel és Paula Pattonnal

A Legendary Pictures és az Atlas Entertainment elkezdte a szereplőválogatást a "majd-egyszer-valamikor-talán" elkészülő Warcraft filmhez, amit Duncan Jones rendez a Blizzard bábáskodása alatt.

Warcraft film: Colin Farrellel és Paula Pattonnal

A Legendary Pictures és az Atlas Entertainment elkezdte a szereplőválogatást a "majd-egyszer-valamikor-talán" elkészülő Warcraft filmhez, amit Duncan Jones rendez a Blizzard bábáskodása alatt. Ha minden igaz, akkor Paula Patton éppen tárgyal velük az egyik főszerep kapcsán, de Colin Farrellnek is ajánlottak egy főszerepet a filmben.

Abban senki sem biztos, hogy Farrell belemegy a dologba, a Deadline forrásai szerint az esély 50%, de Jones más színészeket is próbálgat ugyanerre a szerepre. A forgatás januárban indul, a forgatókönyvet Charles Leawitt írta.

Colin Farrell ismertebb filmjei közt ott van a Total Recall és a Seven Psychopaths, míg Patton kisasszony nevét az Impossible - Ghost Protocol miatt hallhattátok már, de benne volt a Déja Vu és Mirrors filmekben is.

A Warcraft filmről egyébként már rengeteget írtunk, volt idő, amikor Sam Raimi ült a rendezői székében, aki aztán lelépett megcsinálni az Oz-t, mert elege lett abból, ahogy a Blizzard menedzseli a filmet. Duncan Jones ezzel szemben nagyon lelkes, ki tudja, talán 2015-re tényleg lesz valami a filmből.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward