Walking Dead FPS a láthatáron

A TellTale szériájának második szezonján túl készül egy FPS játék is az Activision jóvoltából.

Walking Dead FPS a láthatáron

A TellTale szériájának második szezonján túl készül egy FPS játék is az Activision jóvoltából.

Kezdjük az Activision és a Terminal Reality új lövöldözős játékával, mely Daryl Dixon és testvére, Merle történetét követi, akik egy brutális és kihívásokkal teli utat kell, hogy bejárjanak, hogy eljussanak az atlantai biztonságos zónába.

A játékosoknak Darylt kell majd irányítani, eldönthetik, hogy elkerülik a zombikat vagy harcolnak velük. "Egyetlen valóban biztonságos hely sincs Daryl számára az úton Georgia vidéki tájain ebben a poszt-apokaliptikus világban."

Az ellátmány nagyon ritka, így a játékosoknak ügyesen kell azt is beosztani. A kaland során a széria számos más karakterével is összeakadnak majd, akik akár még követhetik is Darylt, ha úgy alakítjátok a helyzetet.

A The Walking Dead FPS 2013-ban jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Ami pedig a TellTale-t illeti, bejelentették, hogy amint végeztek a tervezett 5 epizóddal, megjelentetik az egészet lemezen és belevágnak a Season Two, azaz a második évad játék adaptációjának elkészítésébe. Steve Allison az új Terminal Reality shooter bejelentését is kommentálta, elmondása szerint nagyon örülnek az FPS-nek, mert hatalmas rajongói a tévésorozatnak, így várják az ő játékukat is. A TellTale epizodikus szériája 1,7 millió eladást produkált az első 8 hetében, a következő rész a jövő hónapban esedékes.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward