VR támogatás is készül az októberben érkező Syndrome-hoz

Nézz meg 13 percnyit a sci-fi túlélőhorrorból!

VR támogatás is készül az októberben érkező Syndrome-hoz

A Syndrome alapfelállása a régi, jól ismert közhely - egy elhagyott űrhajón ébredünk, nem emlékszünk semmire, arra sem, hogy kik vagyunk és gyilkos hajlamokkal megáldott mutánsok vadásznak ránk - feldolgozása. Ennek ellenére, ahogy az alábbi videóból kiderül, működik a dolog, sőt, egész jól fest. A megjelenés sincs már messze, a fejlesztő Developer Camel 101 bejelentése szerint a PC-s verzió október 6-án érkezik.

A közleményben kicsit árnyalják is a részleteket. Egy űrhajó legénységének vagyunk a tagja, de mikor felébredünk a sztázisból, valahogy semmi sem olyan, mint amire emlékszünk. A barátaink és munkatársaink eltűntek, helyüket mindenféle elfajzott szörnyűség vette át, amik gondolkodás nélkül megölnének minket. A hajó irányítás nélkül sodródik az űrben. Csak akkor élhetjük túl ezt a rémálomszerű kalandot, ha kiderítjük, mi történt, míg aludtunk. A fegyverek és lőszerek ritkák, tehát harc közben sokszor a lopakodás és a kerülő utak jelentik az életben maradás kulcsát.

A stúdió azt ígéri, hogy a Syndrome mély és fordulatos történetet kínál majd, miközben rengeteg lehetőségünk lesz a felfedezésre. A konzolos megjelenést 2017 elejére tervezik és a VR támogatás fejlesztése is folyamatban van, bár ehhez még nem társul időpont.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward