Vízhűtéses LED-izzó az Eternaleds-től

Számítógépek után most már LED-izzók kapcsán is beszélhetünk vízhűtésről, köszönhetően az Eternaleds új alkotásának, a HydraLux-4-esnek, amely valóban szép eredményekkel alkalmazza ezt a technikát.

Vízhűtéses LED-izzó az Eternaleds-től

Számítógépek után most már LED-es izzók kapcsán is beszélhetünk vízhűtésről, köszönhetően az Eternaleds új alkotásának, a HydraLux-4-esnek, amely valóban szép eredményekkel alkalmazza ezt a technikát.

Miután a LED-izzók eleve az energiatakarékosságukról ismertek, így nem túl meglepő, hogy a HydraLux-4 is mindössze 4W-ot fogyaszt, szemben a hagyományos izzók 25W-jával (amerikai értékekkel számolva ez napi nyolc óra használat esetén mindössze $1,75-os éves üzemeltetési költséget jelent), miközben fényesség tekintetében minden további nélkül állja velük a versenyt.

"Meleg fehér" és "nappali fehér" változatban lesz kapható; előbbi annyit tesz, hogy inkább csak hangulatvilágításhoz, vagy könnyed világosításhoz ajánlott, míg az utóbbit kifejezetten munkavégzéshez tervezték és egyenesen "éberségfokozó"-nak címkézték. További érdekessége, hogy sok más LED-izzóval ellentétben teljes, 360 fokos fényességet biztosít.

Egy ilyen izzó $34,99-t kóstál ugyan, de figyelembe véve, hogy 35x olyan hosszú az élettartama, mint egy hagyományos társáé, miközben kevesebb, mint ötödannyit fogyaszt, ez talán még érthető is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward