Visszatért a BioWare-hez a Mass Effect írója

Drew Karpyshyn egy regényírós kitérő után tért vissza a BioWare Austin stúdiójához.

Visszatért a BioWare-hez a Mass Effect írója

Drew Karpyshyn még 2012-ben hagyta el a stúdiót, hogy legyen ideje dolgozni saját regényein, a Chaos Born-trilógián. Nos, a könyvek elkészültek, így négy évvel később az úriember úgy döntött, visszatér a BioWare-hez.

Karpyshyn nagy karriert futott be a BioWare-nél. Először a Baldur's Gate 2 kiegészítőin dolgozott, majd ő volt a Knights of the Old Republic és az első két Mass Effect egyik vezető írója. Mielőtt távozott a stúdiótól, éppen a Star Wars: The Old Republic történetén tevékenykedett, és érdekes módon most éppen oda tért vissza. Ugyan azonnal megindultak a találgatások, hogy az írót egy teljesen új projekt miatt hívták vissza, Karpyshyn megerősítette, hogy erről szó sincs: a stúdió texasi csapatánál dolgozik a The Old Republic következő tartalmain.

"Hatalmas kihívás volt a BioWare-nél dolgozni, ugyanakkor nagyon élvezetes is. Leginkább az ott dolgozó kiváló munkatársak hiányoztak, így most öröm volt visszatérni és látni, hogy sokan még mindig itt vannak." - nyilatkozta.

Persze ezzel együtt a visszatérés nem véletlen: a The Old Republic nagy változáson fog átesni októberben a Knights of the Fallen Empire kiegészítővel, a BioWare ugyanis azt ígéri, hogy visszatér a gyökerekhez, és kifejezetten a filmszerű, egyjátékos történetmesélésre koncentrál majd. A kiegészítő egy olyan történeti vonalat indít el, melynek végeztével tulajdonképpen a galaxis sorsát is befolyásolhatjuk majd. Ehhez pedig nyilván szükség van egy kiemelkedő íróra, aki egyébként több Star Wars-regényt is szerzett karrierje során.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward