Videóhírek 45. hét

Az új Darksiders trailer nagyon ütős lett, de van itt még Bayonetta, Assassins Creed 2, Dark Void és Star Trek Online is.

Videóhírek 45. hét

Assassin’s Creed 2 (PC, PS3, Xbox 360)

A különböző frakciókat bemutató filmből megtudhatjuk, hogy Ezio-nak is el kellett kezdenie valahol, és nem két perc alatt jutott el arra a szintre, ahová sikerül a játék elején felküzdenie magát.

Bayonetta (PS3, Xbox 360)

Japánban már tombol a Bayonetta láz, a szigetországban nagyon rákattantak a boszi kalandjaira. Az új trailerben a világ többi része kap egy kis fegyverbemutatót az arzenálból. A csizmákon elhelyezett fegyverek még mindig elborultak, de azért van itt miből válogatni.

Darksiders (PS3, Xbox 360)

Még két hónapig kell kihúzni, hogy Warral megbüntethessünk mindenkit, aki él és mozog, és rendet rakhassunk a világban. Még jó, hogy a mostani játékfelhozatal tökéletes, így addig is el tudjuk foglalni magunkat. Sok akciójáték jön ki mostanában, de a Darksidersre mindenképp érdemes nagy komoly figyelmet fordítani, a videó meg egyenesen kötelező (és aki lemaradt volna pótolja az eddigieket is).

Dark Void (PC, PS3, Xbox 360)

Az új fejlesztői naplóban a főszereplőről derül ki néhány információ. A srácok a saját bevallásuk szerint valami nagyon egyedit akartak alkotni. Nos… nem akarunk ennyiből ítélni, mindenki döntse el, hogy megütik e a mércét ezen a fronton, a játék mindenesetre még mindig jónak tűnik.

Star Trek Online (PC)

Ha valaki még fejben bírja tartani azt a rengeteg MMO-t ami már megjelent, és ami még csak meg fog, az biztos nem feledkezett meg a Star Trek-ről sem. A sorozat rajongóinak íme egy kis csata bemutató a játékból.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward