Videohírek (38.hét)

A THQ gondozásában megjelent a Blood Bowl, amely alkalomból készítettek hozzá még egy trailert. Manapság nagy divat lett a fejlesztői naplók gyártása. Egy olyan nagy cím, mint az Assassin's Creed 2 nem térhet el a trendtől, rendre meg is érkezett hozzá a harmadik Dev Diary. Október 29-e még messze van (akkor jelenik meg az Xbox 360 exkluzív GTA IV: The Ballad of Gay Tony), addig is tessék figyelni a Weasel nyúzt!

Videohírek (38.hét)

A THQ gondozásában megjelent a Blood Bowl, amely alkalomból készítettek hozzá még egy trailert. Manapság nagy divat lett a fejlesztői naplók gyártása. Egy olyan nagy cím, mint az Assassin's Creed 2 nem térhet el a trendtől, rendre meg is érkezett hozzá a harmadik Dev Diary. Október 29-e még messze van (akkor jelenik meg az Xbox 360 exkluzív GTA IV: The Ballad of Gay Tony), addig is tessék figyelni a Weasel nyúzt! Megérkezett az Xbox Live-ra a PES 2010 demó!

[bold]Blood Bowl (PC, PSP, DS, Xbox 360)

[/bold]

Aki még nem hallott volna róla, a Blood Bowl egy ultra erőszakos stratégiai játék, amely ötvözi a Warhammer "bájos fantáziavilágát" az Amerikai foci "pihe-puha lágyságával". Örvendhetnek tehát a PC, DS és PSP tulajdonosok, mivel az ő platformjaikra a mai napon jelent meg. Az Xbox 360 tulajoknak még ki kell tartaniuk egy ideig, mert a játék csúszik, de azt még nem tudjuk miért, és azt sem, hogy mikorra akarják eltolni a megjelenését.

           

[bold]Assassin's Creed 2 (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

A Velencében játszódó új kaland európai megjelenési dátuma megerősítést nyert: november 20-a mindhárom platformra. Az Egyesült Államokban már 17-én a polcokra kerül.

                        

Az előző két napló megtekintéséhez katt ide: első, második.

[bold]Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (Xbox 360)

[/bold]

A Rockstar megdobott minket egy újabb videóval, amely a második letölthető tartalom előfutára hivatott lenni. A címe "A Weasel News Special Report: Guns in Liberty City", azaz "Weasel Hírek Speciális Kiadás: Fegyverek Liberty City-ben".

Ahogy azt kitalálhattátok, egy újabb a GTA világában játszódó televíziós adásról van szó. Az új DLC-vel bejön majd számos új fegyver, jármű, küldetés és egy vad extrém sport, a bázisugrás is (BASE jumping). Ennek lényege, hogy magas épületekről, hidakról, antennákról vagy természeti képződményekről ugráljuk le úgy, hogy az ejtőernyőnk kinyitása előtt még manőverezgetünk egy darabig a levegőben, direkt erre a célra tervezett 'Wingsuit'-unkban (repülőmókust csinál belőlünk a cucc, na).

                       

[bold]Pro Evolution Soccer 2010 (PS2, PS3, PSP, PC, Xbox 360, Wii, mobil)

[/bold]

A hatalmas várakozásnak örvendő Pro Evo 2010 demója végre megérkezett az Xbox Live-ra. A próbaverzió kicsit több mint egy gigát foglal.

           

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward